Posts

Showing posts from November, 2013

SET HAMIL SHAKLEE SESUAI UNTUK IBU HAMIL, BERPANTANG DAN MENYUSU

Image
Apabila seseorang wanita hamil, tubuhnya akan berubah mengikut keperluan. Begitu juga dengan keperluan nutrisi. Selain untuk tenaga dan keperluan tubuh badannya, janin dalam kandungan juga memerlukan nutrisi lengkap untuk tumbesaran tulang belakang, kulit dan otak yang sempurna. Nutrisi yang mencukupi dan seimbang juga untuk memastikan system pertahanan ibu sentiasa kukuh. Set hamil Shaklee amat menekankan keperluan nutrisi ibu semasa hamil.

Begitu juga semasa berpantang dan menyusu. Ibu-ibu mesti menjaga keseimbangan nutrisi bagi memastikan badan sentiasa bertenaga, membantu luka cepat sembuh supaya dapat kembali sihat, cergas dan cantik seperti biasa dan mencegah dari stress. Set hamil Shaklee biasanya tahan sehingga 4 bulan malah ada yang tahan 6 bulan dan ia bukan sahaja boleh membantu melengkapkan nutrisi ibu hamil malah ketika ibu dalam pantang dan menyusu juga.





Kelebihan Set Ibu Hamil Shaklee ini selain dari memenuhi keperluan nutrisi ibu hamil ialah;

Boleh diteruskan semasa dal…

Ibu bekerja dari rumah pun boleh jana pendapatan lumayan

Image
Ramai ibu-ibu terpaksa berkorban jiwa dan tenaga untuk bantu suami mencari nafkah dan nak jamin masa depan keluarga dan anak-anak kan? Anak sekecil 2 bulan dah ditinggal di rumah pengasuh atau taska. Anak yang dah besar sikit diajar untuk survive di pusat jagaan harian. Keluar pagi, dah senja baru balik rumah 5-6 hari seminggu. Anak-anak pun tak puas bermanja.

Mustahil ibu yang bekerja dari rumah pun boleh jana pendapatan? Dengan Shaklee, itu semua tidak mustahil malah pendapatan yang diperolehi pun boleh berganda-ganda melebihi gaji bulanan. Alhamdulillah, ramai sudah yang berjaya menjana pendapatan 5-6 angka walaupun hanya seorang surirumah. Mengapa tidak anda juga? DARE TO DREAM BIG...

Shaklee memberi peluang kepada semua orang menjana pendapatan lumayan dan membina empayar secara adil. Siapa kuat berusaha, rajin belajar, berkongsi dia yang akan dapat lebih. Tiada istilah sapa masuk dulu dia kaya dulu. No..no..no...



OH ye, lagi satu dalam bisnes Shaklee ni semua nya akan diberi tun…

Facebook Inspirasi Sihat Semulajadi