SET HAMIL SHAKLEE SESUAI UNTUK IBU HAMIL, BERPANTANG DAN MENYUSU

Apabila seseorang wanita hamil, tubuhnya akan berubah mengikut keperluan. Begitu juga dengan keperluan nutrisi. Selain untuk tenaga dan keperluan tubuh badannya, janin dalam kandungan juga memerlukan nutrisi lengkap untuk tumbesaran tulang belakang, kulit dan otak yang sempurna. Nutrisi yang mencukupi dan seimbang juga untuk memastikan system pertahanan ibu sentiasa kukuh. Set hamil Shaklee amat menekankan keperluan nutrisi ibu semasa hamil.

Begitu juga semasa berpantang dan menyusu. Ibu-ibu mesti menjaga keseimbangan nutrisi bagi memastikan badan sentiasa bertenaga, membantu luka cepat sembuh supaya dapat kembali sihat, cergas dan cantik seperti biasa dan mencegah dari stress. Set hamil Shaklee biasanya tahan sehingga 4 bulan malah ada yang tahan 6 bulan dan ia bukan sahaja boleh membantu melengkapkan nutrisi ibu hamil malah ketika ibu dalam pantang dan menyusu juga.

set hamil shaklee




Kelebihan Set Ibu Hamil Shaklee ini selain dari memenuhi keperluan nutrisi ibu hamil ialah;

  • Boleh diteruskan semasa dalam pantang iaitu dijadikan sebagai set bersalin atau set berpantang. 
  • Ia selamat dan mesra bayi baru lahir dan tidak mengganggu penyusuan. Malah dapat membantu melancarkan dan memperbanyakkan susu ibu. 
  • Ibu-ibu yang mengambil vitamin ini semasa dalam pantang akan mendapati tubuh lebih sihat, cergas, luka cepat sembuh dan tidak/kurang mengalami sembelit. 
  • Mencegah dari masalah hb rendah, atau anemia.


Kesemua makanan kesihatan Shaklee mempunyai sijil halal yang diiktiraf oleh JAKIM..

hamil berpantang menyusu lengkap



Omega Guard
  • Mengandungi asid lemak semulajadi yang terdiri daripada EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.
  • Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin semasa didalam kandungan.
  • DHA adalah nutrient utama untuk otak, retina dan system saraf. Amat penting terutamanya bagi bayi dalam 3 bulan terakhir didalam kandungan.

B-Complex
  •  Mengandungi 8 komponen penting vitamin B termasuk 100% biotin dan asid folik.
  • Membantu dalam penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan kepada tenaga sekaligus membantu mencegah kelesuan dan keletihan.
  •  Membantu pembinaan DNA dan sel2 baru serta mengurangkan kecacatan otak atau tulang belakang janin.
  • Mencegah anemia, mengekalkan paras HB dalam darah yang normal dengan membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi, merangsang sirkulasi darah dalam badan, mencegah sakit kepala, pening, migrain, keletihan, muntah2.
  • Detoksifikasi – meredakan alahan.


Energizing Soy Protien (ESP)

  • Merupakan penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
  • Kandungan Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai untuk pengidap kencing      manis.
  • Protien amat diperlukan untuk pertumbuhan sel badan bayi seperti otot, tisu dan organ. Penting terutamanya dalam trimester 2 dan 3 kehamilan dimana perkembangan bayi adalah lebih pantas.


Ostematrix
  •  Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zinc, mangan dan boron.
  • Mengelakkan kekejangan, kebas2.
  • Meringankan stress, menggalakkan tekanan darah normal.
  • Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan dan fosforus yang meninggikan ketumpatan tulang
  • Magnesium penting dalam membantu melancarkan pengeluaran sisa dari perut dan usus sekaligus mengelakkan masalah sembelit.


Vitamin C Plus
  • Meningkatkan system imun – membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bacteria dan kuman.
  • Membantu dalam kecantikan kulit dengan mencegah pigmentasi sekaligus menghalang jeragat.
  • Merangsang pembentukan kolagen yang penting untuk otot, tisu, rawan dan gusi. Membantu menguatkan otot-otot dan menghasilkan keanjalan kulit yang membantu mengurangkan kesan stretch-mark.
  • Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah sihat.


VitA-Lea
  • Kaya dengan zat besi yang membantu ibu-ibu mengatasi masalah hb rendah atau anemia dan boleh menggantikan obimin.
  • Juga boleh membantu ibu-ibu selepas bersalin yang telah mengalami kehilangan darah untuk membina semula sel-sel darah merah yang sihat.
  • Setiap hidangan membekalkan 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak dari sayur-sayuran dan buah-buahan.



Testimoni pengguna Set Hamil Shaklee




Berdasarkan pengalaman saya sendiri, saya memang berpuas hati mengamalkan set hamil Shaklee.. boleh baca kat SINI malah bukan saya seorang sahaja, ramai dah yang sangat berpuas hati dan kebanyakan mereka jatuh cinta dengan produk-produk Shaklee bermula dari penggunaan set hamil Shaklee...

Sekiranya anda inginkan yang terbaik untuk ibu dan bayi jom dapatkan set hamil Shaklee berserta konsultasi dengan menghubungi saya hari ini. Saya adalah pengedar sah shaklee

set hamil berpantang menyusu lengkap


COD area Greenwood, Giant Batu Caves, UIA, Taman Melati, Selayang, Sentul
Penghantaran ke seluruh Malaysia via Poslaju & GDex


Ibu bekerja dari rumah pun boleh jana pendapatan lumayan

Ramai ibu-ibu terpaksa berkorban jiwa dan tenaga untuk bantu suami mencari nafkah dan nak jamin masa depan keluarga dan anak-anak kan? Anak sekecil 2 bulan dah ditinggal di rumah pengasuh atau taska. Anak yang dah besar sikit diajar untuk survive di pusat jagaan harian. Keluar pagi, dah senja baru balik rumah 5-6 hari seminggu. Anak-anak pun tak puas bermanja.

Mustahil ibu yang bekerja dari rumah pun boleh jana pendapatan? Dengan Shaklee, itu semua tidak mustahil malah pendapatan yang diperolehi pun boleh berganda-ganda melebihi gaji bulanan. Alhamdulillah, ramai sudah yang berjaya menjana pendapatan 5-6 angka walaupun hanya seorang surirumah. Mengapa tidak anda juga? DARE TO DREAM BIG...

Shaklee memberi peluang kepada semua orang menjana pendapatan lumayan dan membina empayar secara adil. Siapa kuat berusaha, rajin belajar, berkongsi dia yang akan dapat lebih. Tiada istilah sapa masuk dulu dia kaya dulu. No..no..no...

Pengedar Shaklee Gombak


OH ye, lagi satu dalam bisnes Shaklee ni semua nya akan diberi tunjuk ajar. Semuanya ye dari A hingga Z.. Anda tak perlu risau jika anda tidak mempunyai sebarang pengalaman dalam bisnes. Yang penting adalah MINAT, RAJIN DAN USAHA..

Bagaimana nak Daftar Ahli?

Anda dialu-alukan untuk menghubungi saya dan saya akan bantu anda uruskan segala urusan pendaftaran (melalui Sistem Online Shaklee). Mudah sahaja, samada;

1. Yuran pendaftaran yang diperlukan hanyalah RM75 (Bisnes Kit (RM65) + Postage RM10) untuk seumur hidup.

2. Buat pembelian sebanyak 200UV (bersamaan RM650) dan anda layak mendapat keahlian PERCUMA. Malah dapat bonus sebanyak RM30++ pada bulan seterusnya. Disini anda jimat hampir RM100..

Jika anda serius hendak berbisnes, cara ke 2 lebih digalakkan..Tanya saya bagaimana.
Anda juga boleh daftar sendiri di cawangan Shaklee berhampiran. No ID sah diperlukan untuk ruangan sponsorship (Hazana ID:908814)

Jika berminat, jangan tunggu lagi..hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut.

Pengedar Shaklee Gombak








r

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...