TINGKATKAN TENAGA DENGAN CINCH ENERGY TEA MIX

Selalu tak rasa malas je...rasa nak duduk je..rasa tak larat je...tambah-tambah waktu siang selepas makan. Padahal umur muda lagi. Bagi yang bekerja, situasi macam ni pasti sangat mengganggu bukan..bila dah badan lesu, penat, malas mulalah garang semacam tak boleh silap sikit...customer silap isi borang pun nak dimarah-marahnya..kesian...

Jika anda mengalami situasi tersebut, jom tingkatkan tenaga dengan Cinch Energy Tea Mix. Teh istimewa Shaklee ni berupaya membantu anda memberi tenaga segera malah meningkatkan metabolisme tubuh. Bila badan rasa sihat bertenaga, baru lah rajin je nak buat macam-macam kan?

energy booster cinch energy tea mix


Cinch Energy Tea Mix ni diperbuat dari campuran beberapa jenis teh iaitu;
  • Matcha Green Tea ~ disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan
  • Red Tea ~ Mengandungi polifenol yang merupakan antioksidan yang kuat melawan kanser. Ia melindungi kerosakan akibat radikal bebas. Polifenol dikaji sebagai pencegah kanser dan agen yang boleh menghalang tumor dari merebak
  • White Tea ~ Dikenali sebagai 'teh hijau bayi' kerana mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau
  • Rooibos Red Tea ~ tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan yang kaya dengan sebatian polifenol

Keistimewaan Cinch Energy Tea Mix adalah ia ditambah dengan taurina yang berfungsi meningkatkan stamina dan sistem pertahanan badan. Ia juga meningkatkan metabolisme tubuh. Dikatakan taurina membantu meningkatkan kapasiti senaman. 

Cinch Energy Tea Mix dibuat bebas gluten, tiada perasa dan pewarna tiruan malah selamat untuk digunakan. (Mengandungi kafein ~ tidak sesuai untuk kanak-kanak dan ibu hamil)

atasi badan lesu dan lemah

1 sachet sudah mencukupi untuk keperluan harian yang padat dengan aktiviti yang memerlukan kecergasan minda dan fizikal. Anda akan rasa lebih bertenaga dan berfikiran lebih cerdas. Cinch Energy Tea Mix adalah kegemaran saya dan suami. Tiada lagi masalah badan lesu dan lemah.

Harga sekotak Cinch Energy Tea Mix (28 sachet) ialah RM131.00

Jika anda berminat untuk mendapatkannya, boleh lah hubungi saya

energy booster atasi badan lesu dan lemah


*****************************
Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli



Comments

Popular posts from this blog

Khas untuk peminat petai: cara buat jeruk petai yang mudah

Hilangkan bengkak susu. 7 petua orang-orang lama dan moden

Khasiat Bawang Putih untuk Kesihatan Seksual Lelaki

11 Tanda-tanda anak ada masalah cacing

7 punca luka pembedahan czer berair, bernanah dan lambat sembuh

HILANGKAN PANAU & CEGAH DARI BERULANG

Cara kecilkan liang pori dengan berkesan

6 CARA BERKESAN UNTUK KURANGKAN LOYA DAN MUNTAH KETIKA MENGANDUNG

Mengidam cendol dan pasembor bawa kami cuti-cuti ke Alor Star dan Pulau Pinang

5 tanda penapis buah pinggang bocor

Facebook Inspirasi Sihat Semulajadi