VARIASI BANCUH ESP SHAKLEE

ESP boleh diambil dengan banyak cara. Ikut kesukaan individu. Sebab itu lah ESP ni our HOT SELLING produk! Dibawah ni ada baaaanyak lagi resipi untuk bancuh ESP..macam-macam ada dari tahap pemalas hingga tahap paling rajin...JOM CUBA

Variasi resipi cara bancuh ESP

  • ESP + Air suam
  • ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice (tembikai, epal, lobak putih, strawberi, peria, pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
  • ESP + KOKO + OAT
  • ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL
  • ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
  • ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
  • ESP + meal shakes + MILO
  • ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
  • ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung
  • ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali)
Bagi saya,tambah 2-3 sudu dalam susu segar sejuk pun sudah sangat sedap, just shake-shake..ringkas dan cepat..tapi kadang2 tu ada jugak rasa rajin; blend dengan buah..Sebab tu walau dah lama amalkan ESP tapi kami tak pernah rasa bosan..kadang2 tu berebut dengan anak sebab diorang pun suka!


Hubungi 017-3125484 (Hazana) untuk order


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...