BOLEH KE KURUS DENGAN LECITHIN DAN ALFALFA AJE??

Memang ramai yang nak cuba set kurus Shaklee tambahan bila dengar tentang harganya yang lebih murah, selamat, dan jaminan keberkesanannya..ada yang pm, ada yang sms, ada yang call...bila dah cerita begitu begini lastly mesti akan ada soalan cepu emas ni, 'boleh ke kurus dengan Lecithin & Alfalfa aje?'..biasanya saya bagi jawapan kepada yang bertanya je, tapi kali ni saya nak juga bagi jawapan kepada anda sebelum sempat anda tanya..Best kan, belum tanya dah dapat jawapan??


set kurus shaklee


Sebelum tu jom tengok bagaimana Lecithin dan Alfalfa berfungsi untuk kuruskan badan dengan cepat dan berkesan

Lecithin
  • Ia bertindak dengan 'membersihkan' salur darah dari kolesterol dan trigliserid dalam tubuh. Oleh itu ia dapat membantu melangsingkan badan dan mencegah masalah obesiti.
  • menghalang enapan lemak pada organ hati sekaligus dapat mencegah hati berlemak
  • membakar lemak dengan cepat
  • mengemulsi, mencairkan dan tingkatkan metabolisme lemak

Alfalfa Complex
  • Lambakan toksin adalah salah satu faktor gemuk dan punca sukar untuk menurunkan berat badan. Alfalfa membantu tubuh menyingkirkan toksin.
  • Merupakan makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan pH normal badan. Mencuci darah, hati dan kolon dan mencegah sel-sel kanser merebak.
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol. Kajian klinikal telah membuktikan penggunaan jangka panjang Alfalfa Complex akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.
  • Hanya alfalfa yang mengandungi saponin, serat yang bertindak seperti span yang menyerap kolesterol.

So, jawapan kepada persoalan 'Boleh ke kurus dengan Lecithin dan Alfalfa je??' ialah; Ya, anda boleh kurus dengan Lecithin dan Alfalfa. Gabungan dua vitamin ni memang boleh membantu anda turunkan berat badan namun tetap ada syaratnya;

     1. WAJIB minum air kosong at least 2L sehari. 
     2. Jaga pengambilan kalori harian anda. Walaupun TAK PERLU BERPANTANG tapi jangan mengharapkan pada suplemen semata-mata. HADKAN MAKANAN BERLEMAK DAN MANIS!
     3. MESTI lakukan aktiviti fizikal. Pergi window shopping pun dah cukup bagus. JANGAN MALAS!
     4. Konsisten dan makan vitamin ikut jadual yang disarankan. JANGAN NGELAT!
     5. MESTI ada target & catat perkembangan.


Lecithin dan Alfalfa membantu kita untuk kurus dengan sihat dan tidak ada kesan buruk untuk jangka masa panjang.

Pada peringkat awal, guna tali inci untuk mengukur perut, paha dan lengan. Shaklee menekankan konsep 'loss inch, then lose weight'..iaitu tubuh akan shape-up terlebih dahulu barulah berat menurun sebab dengan set kurus Shaklee tubuh kita takkan kehilangan air tetapi kehilangan lemak.

Lemaklah yang menyebabkan tubuh kita out-of-shape, buncit dan ada spare-tyre...Untuk kuruskan badan dengan jayanya, sebaiknya anda detoks terlebih dahulu dengan Alfalfa Complex atau Herblax. Bila badan kita dah 'bersih' dari toksin-toksin baru mudah ia nak serap nutrien-nutrien. 

Jika ada masalah sembelit pun bagus amalkan Lecithin & Alfalfa Complex ni..sila klik SINI

Harga sebotol Lecithin (180 bij) ialah RM52.50 (WM) / RM55.00 (EM)
Harga sebotol Alfalfa Complex (330 biji) ialah RM53.75 (WM) / RM56.25 (EM)

Bagaimana nak dapatkan Lecithin dan Alfalfa dan kurus dengan cepat, berkesan dan selamat? Anda boleh terus order dari Shaklee dengan klik pada butang order berikut

Klik untuk order


Untuk konsultasi & nasihat cara makan yang betul atau pertanyaan jemput hubungi saya

>> Jana Hazana (ID 908814)
>> 017-3125484

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Indonesia via POSLAJU & GDEX



2 comments:

  1. KISAH NYATA...
    Ass… Saya Dari Kota Surabaya Ingin Berbagi Cerita
    dulunya saya pengusaha sukses harta banyak dan kedudukan tinggi tapi semenjak
    saya ditipu oleh teman hampir semua aset saya habis,
    saya sempat putus asa hampir bunuh diri,tapi saya buka
    internet dan menemukan nomor Ki sulkarnaen,saya beranikan diri untuk menghubungi beliau,saya dikasi solusi,
    awalnya saya ragu dan tidak percaya,tapi saya coba ikut ritual dari Ki sulkarnaen alhamdulillah sekarang saya dapat modal dan mulai merintis kembali usaha saya,
    sekarang saya bisa bayar hutang2 saya di bank Mandiri dan BNI,terimah kasih Ki,mau seperti saya silahkan hub Ki
    sulkarnaen Taat Pribadi di nmr 082311557597 Kiyai sulkarnaen ,ini nyata demi Allah kalau saya bohong,indahnya berbagi,assalamu alaikum.

    KEMARIN SAYA TEMUKAN TULISAN DIBAWAH INI SYA COBA HUBUNGI TERNYATA BETUL,
    BELIAU SUDAH MEMBUKTIKAN KESAYA !!!

    DANA GHAIB
    Pesugihan Instant 10 MILYAR
    Mulai bulan ini (Oktober 2015) Kami dari padepokan mengadakan program pesugihan Instant tanpa tumbal, serta tanpa resiko. Program ini kami khususkan bagi para pasien yang membutuhan modal usaha yang cukup besar, Hutang yang menumpuk (diatas 1 Milyar), Adapun ketentuan mengikuti program ini adalah sebagai berikut :

    Mempunyai Hutang banyak
    Ingin membuka usaha dengan Modal besar
    dll

    Syarat :
    -Usia Minimal 21 Tahun
    -Berani Ritual (apabila tidak berani, maka bisa diwakilkan kami dan tim)
    -Belum pernah melakukan perjanjian pesugihan ditempat lain
    -Suci lahir dan batin (wanita tidak boleh mengikuti program ini pada saat datang bulan)
    -Harus memiliki Kamar Kosong di rumah anda

    Proses :
    -Proses ritual selama 2 hari 2 malam di dalam gua
    -Harus siap mental lahir dan batin
    -Sanggup Puasa 2 hari 2 malam ( ngebleng)
    -Pada malam hari tidak boleh tidur

    Biaya ritual Sebesar 10 Juta dengan rincian sebagai berikut :
    -Pengganti tumbal Kambing kendit : 5jt
    -Ayam cemani : 2jt
    -Minyak Songolangit : 2jt
    -bunga, candu, kemenyan, nasi tumpeng, kain kafan dll Sebesar : 1jt

    Prosedur Daftar Ritual ini :
    -Kirim Foto anda
    -Kirim Data sesuai KTP
    -Format : Nama, Alamat, Umur, Nama ibu Kandung, Weton (Hari Lahir), PESUGIHAN 10 MILYAR

    Kirim ke nomor ini : 082311557597
    SMS Anda akan Kami balas secepatnya
    Maaf Program ini TERBATAS .

    ReplyDelete
  2. Saya suka Lecithin dan Alfalfa. Setelah mengamalkan Alfalfa sahaja. Then baru add Lecithin. Berat lagi senang turun.

    ReplyDelete

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...