TESTIMONI GLA COMPLEX SHAKLEE

GLA oh GLA..apa itu GLA? adakah ia short form bagi GLAMOUR? GLAMOROUS? Ye lah, ia kan boleh membuat seseorang tu jadi lebih glamor. Dari yang tak cantik jadi lebih cantik, yang tak fofular jadi lebih fofular..Tapi bukan yea..Yang sebenarnya, GLA bukan short form bagi perkataan GLAMOUR...tapi short form bagi perkataan Gamma-Linolenic-Acid yang diekstrak dari bunga borage dan GLA ni sangat fofular dikalangan mereka yang ingin hamil, ada masalah senggugut, menapous, diabetes dan banyak lagi

Entry lepas dah cerita pasal Kebaikan Gla Complex Shaklee ni..kali ni nak kongsi testimoni tentang GLA Complex Shaklee pula. 

testimoni gla shaklee


Berikut adalah diantara sebahagian testimoni dari pengguna-pengguna 70 juta dos GLA Complex Shaklee. Bak kata slogan Shaklee, "Ia sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN & sentiasa MESRA ALAM"..


testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee

testimoni gla shaklee


Kredit: Dazzling Mom E-shoppe


GLA Complex sangat disarankan untuk wanita terutamanya yang ingin hamil, ada masalah jeragat, masalah ekzema, yang mengalami simptom-simptom prahaid dan menapous dan banyak lagi. Namun ini bukan bermakna lelaki tak boleh ambil GLA Complex Shaklee. GLA bagi lelaki bagus utnuk memperbaiki masalah prostat dan masalah kerap kencing. Ia juga berupaya menghalang komplikasi diabetes dan menghalang tekanan darah tinggi..

Harga sebotol GLA Complex hanya RM91.25.
Order segera dari Shaklee dengan klik pada butang order berikut. (Postage  flat rate & gst 6% akan dikira)



Setiap kapsul GLA Complex Shaklee mengandungi 300mg gamma linolenic acid (gla) yang mana ianya adalah sumber terbaik omega-6. Digabung pula dengan minyak matahari dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yang dipatenkan. Bioavailabilitinya dibuktikan secaran klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun dengan baik ke dalam tisu dan sel.

GLA Complex Shaklee adalah GLA yang paling semulajadi dan yang paling efektif.








No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...