Testimoni krim Herbal Blend Shaklee

Sapa dah pernah cuba krim Herbal Blend Shaklee..Bagi yang belum pernah, ini lah masanya untuk mencubanya.
Bila sapu kat kulit, rasa nyaman dan sejuk-sejuk gitu..
Bau dia wangi dan menenangkan..
Sapu kat bahagian yang gatal-gatal, gatal-gatal tu boleh hilang..
Sapu kat bahagian yang kasar dan keras seperti tumit, boleh jadi lembut bahagian tu..
Sapu kat ruam pada kulit bayi, boleh hilangkan ruam bayi tu..
Dengan izin Allah...

Pendek kata, Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni memang syok!
Sebab tu ramai orang sukakannya..

Jom tengok testimoni krim Herbal Blend Shaklee..

herbal blend shaklee

harga herbal blend shaklee

harga herbal blend cream shaklee

herbal blend cream shaklee

herbal blend shaklee

herbal blend shaklee

herbal blend shaklee

herbal blend shaklee

Testimoni saya sendiri menggunakan krim Herbal Blend Shaklee, saya guna untuk sapu kat anak-anak yang digigit nyamuk. Sambil tu sapu sekali kat tumit  saya yang dah kasar dan bergaris ni. Lepas 2-3 malam sapu makin ok tumit tu. Takde dah yang kasar dan pecah-pecah tu malah kulit jadi lebih lembut. Sekarang mak saya pun dah jadi peminat krim Herbal Blend.

Harga untuk 1 tiub Herbal Blend Cream ini hanyalah RM37.50 (WM)
Sangat murah berbanding kelebihan dan kesannya yang menakjubkan..

Bagaimana nak dapatkan krim Herbal Blend Multipurpose? Anda boleh order terus dengan klik pada butang order berikut. (GST 6% & postage akan dikira)



Atau anda boleh dapatkannya dari saya dengan menghubungsi talian berikut dan dapatkan konsultasi serta nasihat cara penggunaan secara eksklusif.

Jana Hazana ID908814
017-3125484 (Wassap/call/sms)


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...