Hilangkan kulit kering, gatal, tebal dan hitam yang hodoh pada kaki

Akibat lama sangat terdedah pada banjir dan debu kulit jadi kering dan timbul rasa gatal-gatal terutamanya pada kaki. Makin garu makin digaru makin sedap oii... lagi sedap garu dengan pembaris, fuhh syok habis. Tapi yang tak syoknya tengok-tengok bahagian tu jadi dah makin kering,  lebih tebal, keras dan hitam. Serius, sangat hodoh sikit lagi nak jadi macam kaki raksaksa. Gatal je ok lagi, hodoh pula tu..Takkan nak biar je kut..



Untungnya jadi ahli Shaklee sebab saya tau apa yang perlu dibuat untuk hilangkan kulit gatal, kering, tebal dan hitam tu. Maklum la, selalu duk kongsi info dan testimoni dengan ahli group..pastu customer sendiri pun bagi feed back positif. Memang tak sangsi lagi dah, ESP dan GLA COMPLEX lah jawapannya.

Setakat hari ni dah 8 hari saya makan ESP dan GLA Complex. ESP tak konsisten sangat sebab selalu terlupa. Tapi GLA saya ambil setiap hari. Tak gatal lagi dah. Hari ni tengok-tengok hilang terus masalah kulit kering, tebal dan hitam tu..kulit kaki pun sekarang lebih lembut dan nampak bersih. Kulit keras kat tepi-tepi kuku pun dah hilang macam tumbuh kulit baru..

Ni testimoni saya sendiri menggunakan ESP dan GLA Complex untuk hilangkan kulit kering, gatal, tebal dan hitam. Mudah je, takde nak kena sental atau menahan sakit dan pedih. Kulit lebih lembut, lembap dan sihat. Lagi best kesannya turut dirasai pada kulit seluruh badan..

Ok, setakat ni dulu kisah kulit kering, gatal, tebal dan hitam saya yang hodoh tu. Nak sambung buat kerja cuci mencuci jap. 



No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...