Set bersalin terbaik yang bantu luka cepat sembuh, badan cepat kurus dan banyakkan susu badan

Ciri-ciri set bersalin terbaik ialah yang dapat membantu luka cepat sembuh, badan mampu kembali ke bentuk asal, cegah stress, atasi sembelit dan dalam masa yang sama tidak ganggu penyusuan malah bantu banyakkan susu badan.

Masalah yang biasa dihadapi oleh ibu baru lepas bersalin antaranya ialah luka lambat sembuh, stress sebab tak cukup tidur bayi berjaga malam dan kuat menangis dan yang paling menggerunkan ialah sembelit. Belum lagi masuk bab bayi demam kuning, tak selera makan, kebas-kebas hujung jari, sakit-sakit belakang dan banyak lagi kalau nak saya senaraikan kat sini memang berjela-jela lah entri kali ni jadinya.

Semua orang pun tau tempoh berpantang adalah tempoh yang paling memenatkan dari segi emosi, mental dan fizikal. Bersediakah anda? Dengan adanya set bersalin yang baik boleh bantu luka cepat sembuh, badan cepat kurus malah bantu banyakkan susu badan.




Sebab itu lah set bersalin yang bagus amat penting bagi membantu anda elak & cegah masalah-masalah diatas jadi berlarutan. Set bersalin sepatutnya boleh membantu anda cepat sembuh, tenang, bertenaga dan dalam pada masa yang sama tidak mengganggu proses penyusuan. Tapi ada pelbagai pilihan dipasaran, mana satukah set bersalin yang paling bagus? Jom saya bantu anda buat pilihan set bersalin terbaik yang bantu luka cepat sembuh, badan cepat kurus dan dalam masa yang sama bantu banyakkan susu badan.

Untuk makluman, bukan semua ibu berpantang dan menyusu boleh ambil jamu dan tidak memberi kesan sampingan terhadap bayi. Setiap individu mempunyai tindakbalas yang berbeza sebab tu ada yang ok ada yang tak sesuai akibatnya seperti luka bernanah, bayi tak boleh menyusu dan sembelit.

Set bersalin Shaklee menggunakan konsep pemakanan seimbang untuk ibu dalam pantang. Maklum la makan pun berpantang camana nak dapat zat dan mineral secukupnya sedangkan selepas bersalin tubuh ibu dalam fasa perubahan hormon, penyembuhan dan penyesuaian tubuh untuk menyusu bayi. Jika tubuh tak mampu sediakan keperluan yang secukupnya, segala proses tersebut boleh tergendala menyebabkan masalah berat badan, masalah penyusuan malah masalah bahagian keintiman juga.

Jom semak bagaimana set bersalin Shaklee bantu ibu dalam pantang luka cepat sembuh, badan cepat kurus malah lebih mantap dari sebelum hamil dan banyakkan susu ibu.


set berpantang shaklee


Esp membekalkan sumber protin berkualiti tinggi yang bantu bina & baiki semula sel-sel yang rosak. Antara bahagian yang paling teruk alami perubahan sewaktu hamil dan bersalin adalah kulit, hormon dan otot contohnya kulit yang menggeleber dan organ peranakan. Sekiranya sel-sel tidak dibaiki dan dibina semula secara progresif, maka bahagian-bahagian tersebut susah nak sembuh dan kembali seperti sedia kala. Protin juga adalah komponen penting dalam penyusuan ibu.

Vitalea membekalkan vitamin, zat dan mineral yang seimbang yang takkan mampu disediakan melalui makanan. Ia menyediakan 30 nutrisi yang diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran. Vitalea Shaklee turut diperkayakan dengan zat besi yang menggalakkan pembentukan sel-sel darah merah yang sihat. Memberi tenaga dan elak lesu.

Ostematrix memastikan keperluan ibu berpantang terhadap kalsium mencukupi. Ibu yang sedang menyusu memerlukan sekurang-kurangnya 1,000mg kalsium setiap hari. Kalsium sangat penting untuk gigi dan tulang yang kuat serta sistem saraf, otot dan kawal tekanan darah. Sebab tu dengan Ostematrix ibu berpantang dapat elak dari masalah kekejangan, kebas-kebas hujung jari dan masalah sembelit.

Zinc Complex membantu regenerasi sel-sel tubuh. Ia membantu luka cepat kering dan sembuh malah memudarkan parut. Ini sangat penting terutamanya dikalangan ibu bersalin secara pembedahan. Zinc Complex juga berkesan mengurangkan masalah rambut gugur, mencantikkan kuku kerana zink berperanan penting dalam pembentukan protin.

B-Complex sangat penting dalam membantu ibu-ibu berpantang cegah stress sekaligus menghindarkan masalah meroyan kerana ia berfungsi memelihara kesihatan fungsi saraf. Berkesan atasi masalah sakit kepala dan tingkat metabolisme.

Vitamin C penting untuk tingkat sistem pertahanan tubuh, merangsang pembinaan kolagen secara semulajadi dan mencegah masalah pendarahan dalaman seperti gusi berdarah dan lebam-lebam. Vitamin C diperkayakan dengan bioflanovoid yang bantu tingkatkan penyerapan vitamin c selain melegakan kesakitan dan mencegah jangkitan.

Omega Guard asid lemak omega-3 yang mengandungi DHA & EPA yang penting untuk otak dan memori ibu serta perkembangan otak, saraf refleks dan penglihatan bayi. Selain untuk otak, ia amat berkesan dalam membantu ibu menurunkan berat badan dengan cepat dan kembali ramping.



Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.


Set bersalin terbaik yang berkesan luka cepat sembuh, badan cepat kurus dan susu badan banyak akan membantu ibu lebih bersedia untuk meneruskan rutin seperti sedia kala sebaik sahaja habis tempoh berpantang. Ada juga yang belum sempat habis berpantang lagi dah kena jalankan tugas hakiki iaitu tugas sebagai ibu dan isteri seperti memasak untuk suami dan anak-anak, hantar dan ambil anak sekolah. Malah ada yang perlu duduki peperiksaan dan urusan rasmi yang tak dapat dielakkan. Sebab tu pilihan set bersalin yang terbaik amat penting.

Kelebihan set berpantang Shaklee ialah:
  • Diperbuat dari bahan organik dan semulajadi
  • Terbukti menyerap didalam tubuh manusia dengan pantas
  • Tiada unsur dadah, tiada steroid, tiada pewarna, pengawet dan perisa tambahan
  • Telah melalui ujian-ujian klinikal bagi memastikan ia berkesan dan selamat diambil untuk jangka masa panjang
  • Selamat diambil oleh ibu walaupun sedang menyusu bayi demam kuning

Namun jangan pula keperluan seperti berbengkung dan mengurut diketepikan. Berbengkung sangat penting untuk elak masalah perut buncit iaitu diastesis recti yang boleh menyebabkan anda kelihatan seperti ibu mengandung 5 bulan sepanjang tahun.

Bagaimana nak dapatkan set bersalin shaklee yang berkesan untuk luka cepat sembuh badan cepat kurus dan banyakkan susu badan? Anda boleh dapatkannya dari saya dengan menghubungi talian berikut dan dapatkan konsultasi serta cara makan yang eksklusif



1 comment:

  1. KISAH NYATA...
    Ass… Saya Dari Kota Surabaya Ingin Berbagi Cerita
    dulunya saya pengusaha sukses harta banyak dan kedudukan tinggi tapi semenjak
    saya ditipu oleh teman hampir semua aset saya habis,
    saya sempat putus asa hampir bunuh diri,tapi saya buka
    internet dan menemukan nomor Ki sulkarnaen,saya beranikan diri untuk menghubungi beliau,saya dikasi solusi,
    awalnya saya ragu dan tidak percaya,tapi saya coba ikut ritual dari Ki sulkarnaen alhamdulillah sekarang saya dapat modal dan mulai merintis kembali usaha saya,
    sekarang saya bisa bayar hutang2 saya di bank Mandiri dan BNI,terimah kasih Ki,mau seperti saya silahkan hub Ki
    sulkarnaen Taat Pribadi di nmr 082311557597 Kiyai sulkarnaen ,ini nyata demi Allah kalau saya bohong,indahnya berbagi,assalamu alaikum.

    KEMARIN SAYA TEMUKAN TULISAN DIBAWAH INI SYA COBA HUBUNGI TERNYATA BETUL,
    BELIAU SUDAH MEMBUKTIKAN KESAYA !!!

    DANA GHAIB
    Pesugihan Instant 10 MILYAR
    Mulai bulan ini (Oktober 2015) Kami dari padepokan mengadakan program pesugihan Instant tanpa tumbal, serta tanpa resiko. Program ini kami khususkan bagi para pasien yang membutuhan modal usaha yang cukup besar, Hutang yang menumpuk (diatas 1 Milyar), Adapun ketentuan mengikuti program ini adalah sebagai berikut :

    Mempunyai Hutang banyak
    Ingin membuka usaha dengan Modal besar
    dll

    Syarat :
    -Usia Minimal 21 Tahun
    -Berani Ritual (apabila tidak berani, maka bisa diwakilkan kami dan tim)
    -Belum pernah melakukan perjanjian pesugihan ditempat lain
    -Suci lahir dan batin (wanita tidak boleh mengikuti program ini pada saat datang bulan)
    -Harus memiliki Kamar Kosong di rumah anda

    Proses :
    -Proses ritual selama 2 hari 2 malam di dalam gua
    -Harus siap mental lahir dan batin
    -Sanggup Puasa 2 hari 2 malam ( ngebleng)
    -Pada malam hari tidak boleh tidur

    Biaya ritual Sebesar 10 Juta dengan rincian sebagai berikut :
    -Pengganti tumbal Kambing kendit : 5jt
    -Ayam cemani : 2jt
    -Minyak Songolangit : 2jt
    -bunga, candu, kemenyan, nasi tumpeng, kain kafan dll Sebesar : 1jt

    Prosedur Daftar Ritual ini :
    -Kirim Foto anda
    -Kirim Data sesuai KTP
    -Format : Nama, Alamat, Umur, Nama ibu Kandung, Weton (Hari Lahir), PESUGIHAN 10 MILYAR

    Kirim ke nomor ini : 082311557597
    SMS Anda akan Kami balas secepatnya
    Maaf Program ini TERBATAS .

    ReplyDelete

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...