Percutian PERCUMA ke Orlando, Florida 2016

Waahh..peluang melancong percuma lagi!
Biasa la Shaklee ni suka benar bagi reward kat ahli-ahlinya. Bukan setakat bagi bonus tetiap bulan, bagi vitamin free, bagi diskaun itu ini, taja pergi umrah, bagi percutian percuma melancong ke luar negara lagi tu !

Sempena Shaklee Global Conference tahun 2016 pada bulan ogos nanti kita akan berpeluang melancong percuma ke Orlando, Florida di Amerika Syarikat nun ! Yeabeda beduuu... Serius jana happy sesangat. Sapa tak excited meh habaq kat jana dah la free, trip 6 bintang pulak tu. Kira tahap percutian mewah dah ni. Sapa nak bagi weh...

percutian percuma 2016

Orlando ialah sebuah bandar di Florida merupakan pusat hiburan untuk keluarga seperti; Walt Disney World, Universal Studios, Legoland dan banyak lagi. Pengalaman yang percutian percuma yang bakal menyeronokkan! Kalu boleh bawak anak-anak mesti diorang happy sakan ni.

Sambil melancong secara percuma kita juga berpeluang jumpa ahli shaklee dari seluruh dunia termasuk CEO Shaklee iaitu Mr. Roger Barnett. Maklum la, nama pun Shaklee Global Conference.

Jana belum pernah sampai ke Orlando ni so tak dapat la nak cerita panjang-panjang. Dah pergi nanti baru boleh cerita dan kongsi tip-tip ketika melancong ke Orlando, Florida, Amerika Syarikat.

Tapi tahun depan jana tak nak pergi sorang. Kalu boleh nak bawa semua ahli group Empayar El Jannah dan keluarga masing-masing join sekali. Lagi ramai lagi meriahkan? Jangan risau, ini kan percutian percuma! Semua orang mempunyai peluang melancong percuma yang sama rata.

Untungkan?
Walau dengan modal serendah rm69 siap boleh bawak keluarga pergi percutian bertaraf 6 bintang secara percuma.

percutian percuma shaklee

Selagi awak telah berdaftar sebagai ahli Shaklee, selagi itu lah awak berpeluang menikmati percutian percuma tajaan Shaklee ni bukan setakat tahun 2016 je tapi tetiap tahun! Peluang melancong percuma sentiasa terbuka.

Cuma harus bijak memilih siapa mentor yang akan bimbing awak untuk capai segala impian. Selain dari itu, segalanya ditangan awak sendiri.

Nak tau lebih banyak maklumat tentang peluang melancong percuma?
Takperlu segan dan malu. Jemput hubungi jana ditalian berikut. Jom kita borak2 santai

pengedar shaklee

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...