Set bersalin Shaklee bantu banyakkan susu ibu hingga boleh buat stok ebm

Pening nak pilih set bersalin mana yang paling bagus? Apa susah-susah, set bersalin shaklee kan ada. Apa yang bestnya tentang set bersalin shaklee ni ialah, ia merupakan set bersalin yang boleh banyakkan susu ibu buat baby cepat kenyang. Bukan tu je, set bersalin ni juga boleh banyakkan susu ibu hingga boleh disimpan sebagai stok ebm.

Bila baby kenyang, baby mudah tidur, tak menangis dan tak perlu menyusu lama-lama. Menyusu kerap tapi sekejap-kejap. Ibu pun boleh berehat betul-betulkan badan lama sikit.

Bila dah kembali kerja, ibu pun tak perlu susah hati, pening fikir nak topup susu formula ke tidak. Sememangnya tak perlu.

set bersalin banyakkan susu ibu


Tip-tip menyusu bayi dari ketika berpantang hingga berusia 2 tahun dan buat stok ebm:

  1. Mula dengan persediaan awal iaitu sejak dari hamil dari segi pemakanan dan niat serta azam. Beritahu suami tentang niat untuk menyusukan bayi hingga berusia 2 tahun dan minta sokongan darinya..
  2. Tambah ilmu pengetahuan tentang dunia penyusuan ibu seperti banyakkan membaca, menyertai perbincangan ibu-ibu menyusu, buat kajian sedikit sebanyak dan sebagainya.
  3. Bersedia dengan dengan gajet yang membantu penyusuan ibu seperti breastpump, botol penyimpan susu dan deep freezer.
  4. Beritahu doktor/bidan dalam dewan bersalin supaya terus bawa bayi disusui sejurus dilahirkan.
  5. Pam susu jika bayi tidur/berjauhan untuk pastikan penghasilan susu ibu.
  6. Jangan sesekali beri botol/puting kepada bayi kerana itu akan menganggu penyusuan ibu.
  7. Amalkan set bersalin banyakkan susu ibu, selain untuk penyusuan ia akan banyak membantu dalam kesihatan ibu

Pemilihan set bersalin yang paling bagus akan beri banyak faedah terhadap ibu dalam pantang yang dalam pada masa yang sama menyusukan bayi malah baik untuk bayi tu sendiri.

Tengok ni testimoni mommy Khadijah yang alami pengalaman berbeza selepas guna set berpantang shaklee ketika lahirkan anak ke-2. Badan tak menggigil, tiada lagi sembelit teruk


Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.


Kebaikan set bersalin shaklee selain dari bantu banyakkan susu badan ialah:
  • Atasi sembelit
  • Atasi keletihan melampau
  • Atasi badan menggigil
  • Atasi kebas-kebas hujung jari
  • Atasi rambut gugur
  • Bantu luka luaran & dalaman cepat sembuh
  • Bantu lengkapkan keperluan nutrisi ibu

Istimewa set bersalin Shaklee ialah ia diperbuat dari 100% bahan organik dan terbukti secara klinikal dapat menyerap dengan pantas di dalam tubuh. Tiada pewarna dan perasa tiruan dan yang paling utama ialah dijamin halal.

Set bersalin Shaklee juga boleh diamalkan oleh ibu yang melahirkan bayi pramatang. Masa ni, susu ibu adalah kunci utama yang dapat membantu baby mencapai berat optimum sebelum dibenarkan dibawa pulang ke rumah.

Bayangkan ibu sendiri masih dalam keadaan kurang sihat, terpaksa pula menunggu dan menjaga baby di wad. Bukan sehari 2 tapi berminggu-minggu ! Dalam masa yang sama perlu berpantang, perlu menyusu bayi..ye lah, baby mana boleh makan ubat kan? Satu-satunya cara untuk berat baby naik dengan cepat ialah dengan berikan susu ibu yang mencukupi.

Jom saksikan kisah ibu yang lahirkan bayi pramatang menggunakan set bersalin shaklee bagi bantu banyakkan susu ibu. Hasilnya memang menakjubkan.



Menyusu Anak Pramatang Memang Mencabar, Apa Yg Perlu BUAT? from iReach HD on Vimeo.


Set bersalin banyakkan susu ibu hingga boleh buat stok ebm terbukti telah membantu ramai ibu-ibu menyusukan bayi mereka dengan 100% susu ibu walaupun mereka bekerja.

Set bersalin banyakkan susu ibu shaklee terdiri dari gabungan hebat 6 jenis vitamin yang menyediakan protin berkualiti tinggi, milkbooster, multivitamin, kalsium dan banyak lagi.

set bersalin paling bagus



Jom tengok satu persatu fungsi setiap vitamin dalam set bersalin Shaklee


ESP (Energizing Soy Protien)

Selepas bersalin, tubuh sangat perlukan protin untuk baiki semula sel-sel, otot, kulit, organ rahim dan bantu ibu berpantang tanpa perlu berlapar.

Membekalkan protin berkualiti tinggi dari sumber soya terbaik non-gmo yang penting untuk jana tenaga segera, bahan utama binaan sel-sel tubuh seperti otot, kulit dan rambut, mudah dihadam dan diserap oleh tubuh dan bantu memekatkan susu ibu. ESP berkesan mengurangkan kesan stretchmark.


Alfalfa Complex

Herba alfalfa telah digunakan sejak ribuan tahun dahulu sebagai milkbooster. Selain banyakkan susu ibu, alfalfa complex berkesan bantu singkir angin dalam badan, singkir lemak berlebihan malah boleh baiki kesihatan dalaman kewanitaan.



Ostematrix

Membekalkan kalsium, magnesium dan vitamin d yang sangat penting untuk ibu dalam pantang. Ia menyerap lebih banyak air kedalam usus besar menjadikan najis lebih lembut dan mudah untuk disingkir. Ini akan mengelakkan masalah sembelit ketika berpantang. Ostematrix juga mengatasi kejang-kejang, kebas-kebas hujung jari dan sakit-sakit badan.



Vitalea

Mencukupkan keperluan nutrisi harian ibu dalam pantang yang menyusu bayi terutamanya. Lengkap dengan mineral dan zat seperti asid folic, zat besi, zink, vit e dan sebagainya. Kajian menunjukkan pengambilan vitalea secara konsisten dapat mengurangkan risiko jatuh sakit. Vitalea juga membekalkan zat besi yang penting untuk membina sel-sel darah merah..


Vita C Plus

Meningkatkan imun, tinggi antioksidan untuk mengawal serangan radikal bebas, baik untuk jantung dan paras kolesterol, mencantikkan parut dan mengurangkan stress. Vitamin c Shaklee tidak akan menyebabkan gastrik sebagai vitamin c lain kerana ia dibuat dari ekstrak jagung yang bersifat low acidic.


Omega Guard

Membekalkan asid lemak omega-3 lengkap dengan DHA, EPA & ALA yang bagus untuk otak dan retina mata ibu dan bayi. Omega Guard bersifat anti-keradangan bantu mencegah bengkak pada bahagian luka, mengatasi depresi, tingkatkan sistem pertahanan badan malah tingkatkan metabolisme tubuh. Dengan Omega Guard dalam set bersalin banyakkan susu, ibu mampu kembalilan tubuh ke bentuk asal dengan lebih cepat.


Jom dapatkan set bersalin shaklee sekarang. Jadi lah pengguna yang bijak dan sihat. Berikan yang terbaik untuk diri sendiri dan bayi sepanjang masa.

Berminat nak dapat set bersalin shaklee, set bersalin banyakkan susu ibu hingga boleh buat stok ebm jemput hubungi jana ditalian berikut. Jana adalah pengedar shaklee yang sah dan terlatih



1 comment:

  1. KISAH NYATA...
    Ass… Saya Dari Kota Surabaya Ingin Berbagi Cerita
    dulunya saya pengusaha sukses harta banyak dan kedudukan tinggi tapi semenjak
    saya ditipu oleh teman hampir semua aset saya habis,
    saya sempat putus asa hampir bunuh diri,tapi saya buka
    internet dan menemukan nomor Ki sulkarnaen,saya beranikan diri untuk menghubungi beliau,saya dikasi solusi,
    awalnya saya ragu dan tidak percaya,tapi saya coba ikut ritual dari Ki sulkarnaen alhamdulillah sekarang saya dapat modal dan mulai merintis kembali usaha saya,
    sekarang saya bisa bayar hutang2 saya di bank Mandiri dan BNI,terimah kasih Ki,mau seperti saya silahkan hub Ki
    sulkarnaen Taat Pribadi di nmr 082311557597 Kiyai sulkarnaen ,ini nyata demi Allah kalau saya bohong,indahnya berbagi,assalamu alaikum.

    KEMARIN SAYA TEMUKAN TULISAN DIBAWAH INI SYA COBA HUBUNGI TERNYATA BETUL,
    BELIAU SUDAH MEMBUKTIKAN KESAYA !!!

    DANA GHAIB
    Pesugihan Instant 10 MILYAR
    Mulai bulan ini (Oktober 2015) Kami dari padepokan mengadakan program pesugihan Instant tanpa tumbal, serta tanpa resiko. Program ini kami khususkan bagi para pasien yang membutuhan modal usaha yang cukup besar, Hutang yang menumpuk (diatas 1 Milyar), Adapun ketentuan mengikuti program ini adalah sebagai berikut :

    Mempunyai Hutang banyak
    Ingin membuka usaha dengan Modal besar
    dll

    Syarat :
    -Usia Minimal 21 Tahun
    -Berani Ritual (apabila tidak berani, maka bisa diwakilkan kami dan tim)
    -Belum pernah melakukan perjanjian pesugihan ditempat lain
    -Suci lahir dan batin (wanita tidak boleh mengikuti program ini pada saat datang bulan)
    -Harus memiliki Kamar Kosong di rumah anda

    Proses :
    -Proses ritual selama 2 hari 2 malam di dalam gua
    -Harus siap mental lahir dan batin
    -Sanggup Puasa 2 hari 2 malam ( ngebleng)
    -Pada malam hari tidak boleh tidur

    Biaya ritual Sebesar 10 Juta dengan rincian sebagai berikut :
    -Pengganti tumbal Kambing kendit : 5jt
    -Ayam cemani : 2jt
    -Minyak Songolangit : 2jt
    -bunga, candu, kemenyan, nasi tumpeng, kain kafan dll Sebesar : 1jt

    Prosedur Daftar Ritual ini :
    -Kirim Foto anda
    -Kirim Data sesuai KTP
    -Format : Nama, Alamat, Umur, Nama ibu Kandung, Weton (Hari Lahir), PESUGIHAN 10 MILYAR

    Kirim ke nomor ini : 082311557597
    SMS Anda akan Kami balas secepatnya
    Maaf Program ini TERBATAS .

    ReplyDelete

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...