7 kesan sampingan vitamin e shaklee yang anda takmau terlepas

7 dari 10 perbualan dengan bakal customer mesti akan ada soalan, "ada kesan sampingan?". Ish mestila ada kesan sampingan. Semua benda yang kita buat pun akan ada kesan sampingannya. Kalu takde kesan apa pekdahnya nak buat tu ye tak? Meh sini jana nak kongsi 7 kesan sampingan vitamin e shaklee yang akan membuatkan awak rasa berdebar-debar dan tak sabar nak berkenalan dengan lebih mesra dengannya.

kesan sampingan vitamin e


Sebelum tu meh jana cerita sikit ciri-ciri kelebihan Vitamin E Complex Shaklee yang menjadikan ia antara vitamin e paling ngetop di dunia.
  1. Dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum yang sangat kaya dengan vitamin E
  2. Ekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi kemudian digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta) menjadikan ianya vitamin E paling lengkap dipasaran.
  3. Turut mengandungi 10mg selenium semulajadi yang akan membantu tubuh kita serap vitamin E dengan lebih cekap. Ia juga memelihara membran sel, sel-sel darah merah dan tisu-tisu otot.
  4. Formula terkini turut mengandungi ekstrak biji anggur
  5. 1 tab Vitamin E Complex Shaklee mengandungi 400IU vitamin E yg bersamaan 1kg benih gandum, 500ml minyak safflower, 8kg bayam dan 500gm badam.

Sila take note vitamin E sintetik tidak akan memberi kesan yang sama dengan vitamin E semulajadi. Camana nak beza vitamin E sintetik dan vitamin E semulajadi? Perhati label vitamin E awak, 'd' untuk semulajadi, manakala 'dl' untuk vitamin E sintetik. Ni contoh vitamin E semulajadi

kesan sampingan vitamin e shaklee


Apa maksud vitamin E sintetik? Sintetik bermakna sumber yang dicipta dari persekitaran makmal untuk meniru sumber semulajadi. Contoh buah limau plastik yang mainan tu. Ada zat ke? Selamat ke? Sesuai ke untuk dimakan? Tergamak ke nak makan barang plastik?

Jadi, jika label vitamin E awak ada 'dl'..sila bertukar ke jenama Shaklee sekarang jugak!

Kebanyakan customer jana beli vitamin E Shaklee untuk masalah kulit seperti nak hilangkan parut, vitamin untuk kulit cantik. Tapi bila mereka dah amal vitamin E Shaklee untuk beberapa tempoh masa baru mereka sedar rupanya vitamin E Shaklee ni beri kesan sampingan lain.


7 kesan sampingan vitamin E Shaklee:
  1. Menyihatkan jantung. Pengambilan 800IU vitamin E dapat melindungi sel darah merah dari pengasidan lipid, tingkatkan kolesterol HDL, kawal tekanan darah tinggi, halang platelet darah melekat didinding arteri, halang anemia hemolitik, cegah penyakit jantung dan banyak lagi. Kajian dari University Harvard membuktikan vitamin E mampu mengurangkan risiko penyakit jantung hampir 41% manakala strok dengan 33%.
  2. Tingkatkan kesuburan. Kajian pada tahun 1924 mendapati vitamin E dapat memulihkan kemampuan produktif. Lelaki yang mengambil 600IU-800IU sehari mendapati bilangan sperma mereka meningkat, tingkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan terutamanya pada motilitas sperma.
  3. Awet muda. Vitamin E Complex berupaya membantu memudarkan garis halus, parut, jeragat, mengecilkan liang roma, pulihkan tekstur kulit dan tona wajah, dan cantikkan otot dada dan paha. Wajah lebih berseri pinkish.
  4. Tingkatkan sistem pertahanan tubuh. Pengambilan lebih dari 1,200IU vitamin E sehari mampu melawan kanser, halang atau lambatkan pertumbuhan tumor dan kurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ia juga boleh membaiki masalah katarak dan masalah penglihatan.
  5. Tingkatkan keinginan dan tenaga seksual. Vitamin E merangsang dan meningkatkan aliran darah dari jantung yang lancar sekaligus membawa bekalan oksigen yang mencukupi. Dengan itu lelaki dapat bertahan lebih lama. Bagi wanita, ekstrak biji anggur bantu menghasilkan cecair pelincir dan mengatasi masalah kekeringan.
  6. Baiki arthritis. Mengatasi kekejangan otot bahu, urat simpul (vena varikos), sakit sendi dan tingkatkan keanjalan salur darah.
  7. Biji-biji halus pada kulit muka terutamanya area pipi akan hilang. Hasilnya kulit jadi lebih flawless dan bersih.

Itu lah dia kesan sampingan - kesan sampingan yang kita akan dapat bila amalkan vitamin E shaklee secara konsisten. Risiko untuk dapat kesan buruk tu sangat sikit sebab vitamin-vitamin Shaklee ni dibangunkan oleh saintis, ada kajian klinikal yang menjamin keberkesanan dan keselamatannya. 

Tak perlu risau ok!

Bagi pengunjung tegar spa untuk merawat kecantikan wajah, dengan masker vitamin E awak boleh berjimat duit dan masa. Vitamin E shaklee bukan je untuk di telan malah boleh dijadikan masker. Hasilnya kulit akan terasa sangat licin, moist dan tegang.

Jom segera dapatkan Vitamin E Shaklee dan nikmati kebaikan dan kesan-kesan sampingannya. Dapatkan 1 untuk suami dan 1 lagi untuk isteri. Baca lebih lanjut tentang Vitamin E Complex Shaklee DI SINI

Harga sebotol Vitamin E Complex Shaklee hanya RM149 (120 biji). Untuk order sila hubungi jana ditalian berikut


1 comment:

  1. wahhhhh banyak sangat kan kebaikan dia. bagus haaaaa

    ReplyDelete

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...