Promosi Vivix 2016: Si kembar yang menjadi rebutan ramai

Sebenarnya dah agak lama promosi Vivix ni berlangsung. Selalunya jana upload poster kat facebook dan instagram tapi memandangkan ramai lagi rakyat Malaysia dan penduduk benua asia tenggara yang belum tau maka kali ni jana up kat entry pulak. Rugi tau kalu terlepas promosi Vivix ni...

promosi vivix 2016


Promosi Vivix dilangsungkan sempena Program Usahawan Muda (Youth Enterpreneur Shaklee program) yang bertujuan untuk membantu usahawan-usahawan shaklee supaya lebih berdaya maju.. Maklum la, demi menyambut seruan 2 kerja jadi bisnes Shaklee pun boleh dijadikan salah satu punca pendapatan sampingan atau utama terutamanya untuk orang-orang muda dan surirumah.

Tapi, yang lebih utama promosi Vivix diadakan khas untuk pengguna-pengguna tegar Vivix Shaklee dan mereka yang baru nak cuba Vivix.


Vivix dibangunkan oleh saintis-saintis Shaklee melalui kajian saintifik selama beberapa tahun. Vivix mengandungi 4 bahan utama iaitu; anggur muscadine, lobak ungu, elderberi dan knotweed jepun. Vivix terbukit secara klinikal memberikan kuasa resveratrol 10 kali ganda lebih hebat dari wain merah.

promosi vivix 2016

Seperti yang telah diketahui ramai, Vivix merupakan suplemen resveratrol yang sangat popular dikalangan :
  • Penghidap penyakit kronik sperti diabetes, kanser, darah tinggi dan sebagainya.
  • Perokok yang tekad nak berhenti merokok.
  • Mereka yang pentingkan kesihatan dan kecantikan.
  • Mereka yang ingin tampil awet muda
  • Golongan eksekutif dan artis-artis tempatan


Vivix Shaklee telah memberi peluang kedua kepada ramai pengguna-penggunanya yang pernah mengalami penyakit kronik yang terpaksa bergantung pada ubat dengan mengatasi penyakit yang dihidapi dari puncanya. Pesakit berpeluang untuk sembuh dan menikmati hidup dengan lebih sempurna bersama insan tersayang. Bukan kah kita telah diberitahu bahawa setiap penyakit ada penawarnya kecuali mati.

Vivix mempunyai peminatnya sendiri yang sanggup borong tiap-tiap bulan untuk kegunaan diri sendiri dan keluarga. Dengan adanya promosi Vivix, dapat membantu pengguna-pengguna Vivix untuk dapatkan Vivix sambil jimat duit.

Jom tengok kelebihan promosi Vivix Twin Pack:

promosi vivix 2016

  1. Harga runcit sebotol Vivix ialah RM475. Promosi vivix twin pack menawarkan diskaun 5%.
  2. Dapat daftar ahli secara percuma untuk seumur hidup
  3. Setiap pembelian Vivix twin pack, akan dapat 250puv yang boleh ditukar ke bentuk tunai (bonus bulanan)
  4. Percuma yuran pos
  5. Peluang menikmati faedah untuk ahli yang pihak Shaklee tawarkan iaitu wang tunai, percutian 5 bintang dalam & luar negara dan bonus kereta.

Sebab tu promosi Vivix jangan dilepaskan macam tu je. Vivix Shaklee berupaya membantu kita meningkatkan kesihatan ke tahap yang lebih baik disamping memberi nilai untuk wang kita. 

Jom dapatkan Vivix hari ini! Untuk order terus dari Shaklee, sila klik pada butang order berikut (pembayaran melalui kad kredit dan kad debit). TUNGGU !! jika nak jimat RM157 sila skrol ke bawah.
 Order Vivix pek Kembar Online


Baca: Testimoni Vivix untuk diabetes
Baca: Testimoni Vivix untuk berhenti merokok

Untuk order Vivix Shaklee twin pack dengan harga jimat sambil daftar ahli, jemput hubungi jana ditalian berikut. Pembelian akan disertakan dengan nasihat cara makan yang berkesan dan konsultasi secara percuma sepanjang penggunaan.

promosi vivix 2016


Penghantaran ke seluruh Malaysia, Indonesia dan Brunei melalui GDEX & Poslaju



Testimoni vivix untuk penyakit kencing manis

Assalamualaikum. Syukur kerana masih diberi peluang untuk menikmati keindahan alam ciptaan Nya bersama insan tersayang. Bila Allah turunkan ujian, tu tanda Dia rindukan kita, rindukan suara kita untuk menyebut nama Nya.

Entri kali ni jana nak kongsi beberapa testimoni vivix untuk penyakit kencing manis. Perkongsian ni mungkin boleh dijadikan panduan bagi tuan-tuan yang sedang berikhtiar mencari jalan untuk mengatasi penyakit kencing manis dengan berkesan.

Apa itu Vivix ?

Vivix adalah suplemen resveratrol dibangunkan oleh saintis-saintis Shaklee melalui penyelidikan saintifik selama beberapa tahun. 4 bahan utama Vivix ialah anggur muscadine, carrot ungu, elderberry dan Knotweed Jepun. Vivix telah terbukti secara klinikal memberi kesan terhadap 4 mekanisme penuaan selular dengan;
  1. Melindungi & memperbaiki kerosakan DNA akibat serangan jutaan radikal-radikal bebas yang berada di persekitaran kita. Contohnya ialah tabiat merokok, pencemaran udara, faktor pemakanan dan stress.
  2. Mengaktifkan pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan sel. Penuaan sel boleh berlaku walaupun umur kita baru 30 tahun. Penuaan sel antaranya disebabkan faktor keturunan, toksin, masalah berat badan berlebihan dan rendah pengambilan antioksidan.
  3. Menggalakkan pembentukan baru mitokondria (penjana tenaga dalam sel) yang penting untuk meningkatkan kecekapan sel.
  4. Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End products) yang boleh mengganggu keutuhan sel dan umur.

Vivix berupaya membantu menangani penyakit-penyakit kronik dari puncanya. 

Salah satu punca penyakit kencing manis adalah organ pankreas tidak berdaya untuk menghasilkan hormon insulin yang cukup untuk keperluan tubuh. Ini menyebabkan gula tak dapat ditukar kepada tenaga sebagaimana yang sepatutnya lalu menimbun dalam darah.

Persoalannya, bagaimana vivix bantu merawat gejala kencing manis? Magis dari air 7 gunung ke?

Tidak...

Jawapannya ialah, Vivix mengandungi resveratrol yang berupaya memulihkan sel-sel badan kita ke tahap yang paling jauh iaitu DNA. Vivix membantu menjana tenaga sel-sel pankreas supaya ia dapat berfungsi semula dengan baik.

Antara lain kandungan Vivix iaitu asid klorogenik bertanggungjawab mengurangkan kencing manis yang dikaitkan dengan pengambilan kopi. Elderberry tinggi antioksidan berkesan terhadap jangkitan kulat, asma termasuklah kencing manis.

Berikut adalah beberapa testimoni vivix untuk penyakit kencing manis dari ribuan yang telah dikongsi dari pengalaman sebenar.

cara merawat kencing manis

mengawal kencing manis dengan berkesan

kencing manis shaklee

shaklee untuk kencing manis

vivix berkesan ke merawat kencing manis

testimoni vivix diabetes

hilangkan kencing manis

merawat kencing manis


Biasanya, ubat diberi berdasarkan bacaan gula. Fungsinya lebih kepada mengawal tahap gula bukan untuk merawat kencing manis dari punca. Bila bacaan gula turun, kita lega. Tapi akhirnya, dos akan tetap meningkat dari telan ubat hingga ke cucuk insulin. Sebab tu kita selalu dengar, ramai pesakit kencing manis terpaksa bergantung pada ubat selama-lamanya.

Berbeza dengan cara Vivix. Vivix membantu mengatasi penyakit kencing manis dari puncanya. Sebab tu ramai dah yang bebas dari terpaksa bergantung pada ubat selamanya. Atas nasihat doktor.

Baca: Manfaat resveratrol untuk mengatasi penyakit darah tinggi
Baca: Testimoni Vivix untuk berhenti merokok dengan mudah dan berkesan

Duit boleh dicari, tapi kesihatan tiada galang ganti. Jadikan Vivix teman baik anda dan nikmati tahap kesihatan yang lebih baik. Jom dapatkan Vivix hari ni.

Harga runcit sebotol Vivix ialah RM475.
Berjimat dengan pembelian 2 botol Vivix (Promosi Vivix 2016)

Untuk order atau maklumat jemput hubungi Jana ditalian berikut. Nasihat cara makan yang berkesan, dan konsultasi akan disertakan secara eksklusif untuk pelanggan-pelanggan jana.

vivix shaklee untuk kencing manis


Testimoni set vitamin Shaklee untuk tulang patah supaya cepat sembuh

Tak sangka, perasaan lega bila customer bagitau tahap kesihatan mereka lebih baik dari sebelum ni adalah lebih mengujakan. 2-3 bulan lepas ramai yang order set vitamin untuk tulang patah agar cepat sembuh ngan jana. Bulan ni jana mula dapat feedback yang sangat baik dari diorang. 

Ada yang dah boleh berjalan, ada yang tulang nampak makin jelas ketika x-ray walhal sebelum ni kabur. Ada yang sebelum ni doktor bagitau, masalah tulang rapuh tapi sekarang keadaan tulang makin baik. Alhamdulillah...

Ni satu lagi kisah penuh dari seorang anak muda yang sudi berkongsi  pengalaman sendiri menggunakan set vitamin Shaklee untuk tulang patah yang jana petik dari Page Supermom Shaklee Story.

Testimoni set vitamin Shaklee untuk tulang patah :



tulang patah cepat sembuh


ENCIK MUHAMMAD FAIZ BIN AHMAD

Assalammualaikum..Saya Muhammad Faiz Bin Ahmad berusia 23 tahun. Saya ingin kongsikan #ShakleeEffect saya kepada semua. Sebenarnya saya sebelum ni anti-supllemen tau! Tu lah orang cakap, bila tak sakit memang kita tak cari supplemen-supplemen ni..Bila dah kena sendiri baru rasa kepentingannya.


Jom ikuti kisah saya..

.

Saya terlibat dalam kemalangan jalan raya awal bulan 3 tahun ni. Semasa tu saya menunggang motosikal. Badan saya tercampak dalam gaung setelah saya cuba mengelak daripada sebuah kereta yang ‘makan’ jalan laluan saya. (Masa tu rasa macam superman plak badan melayang terbang). Akibatnya saya mengalami patah tulang belakang dan juga patah tulang di atas telapak kaki saya.

.

Menurut doktor tulang belakang yang patah tu tulang yang no 2 seperti carta di atas. Doktor cakap akan ambil masa untuk sembuh dan akan baik dengan sendiri sebab usia saya masih muda lagi baru 23 tahun. Tapi, ambil masa tu berapa lama? Doktor pun tak dapat nak pastikan dan saya pula takkan nak menunggu sahaja tanpa usaha apa-apa..

.

Sampai bila saya nak berkerusi roda dan terbaring atas katil sahaja tunggu tanpa buat apa-apa. Perlukan usaha juga kan sebab doktor hanya bagi ubat tahan sakit sahaja. Takkan boleh sembuh dengan ubat tu ja..Jadi, saya meminta kakak saya yang kebetulan pengedar Shaklee memberi cadangan supplemen yang mana boleh membantu mempercepatkan proses penyembuhan tulang saya ni.

.

Jadi, kakak saya cadangkan ESP, Zinc, Ostematrix dan AJHT. Alhamdulillah setelah mengamalkan supplemen tersebut dengan konsisten selama sebulan tanpa culas, tulang patah yang dialami oleh saya sudah bercantum semula!!. Dengan izinNya jua. Alhamdulillah...Menakjubkan!!

.

Doktor pun berkali-kali tengok xray macam tak percaya. Siap tanya dah berapa lama accident ni sehinggakan doktor tu pun panggil doktor yang dari pemerhatian saya lebih senior dari dia untuk mengesahkannya. Jadi balutan simen di kaki doktor terus buka dan menyuruh saya menggunakan tongkat pula sebab katanya tulang baru bercantum dan tak mau bagi tekanan yang kuat sangat ke atas kaki saya..

.

Lagi pula untuk menampung tulang belakang saya sebab doktor minta untuk teruskan pakai bengkung keras tu sekurangnya selama 6 bulan untuk memastikan tulang tu betul-betul kukuh dan bercantum dengan baik sebab melibatkan tulang belakang takut menekan saraf yang akan beri kesan buruk pada badan saya nanti.

.

Bulan ke -3 iaitu temujanji ketiga saya dengan doktor, doktor kata bengkung keras yang membalut badan saya tu dah boleh dibuka. Katanya tulang saya dah bercantum elok cuma dalam masa setahun ni saya tidak dibenarkan untuk angkat benda-benda yang berat dan juga menunggang motor.

.

Alhamdulillah gembira lah saya. Saya dah boleh bergerak dengan bebas tanpa perlu rasa seperti “Iron Man” lagi!! Saya juga tak perlu jumpa dengan doktor lagi dan hanya diberikan ‘open appoinment’ sekiranya terjadi apa-apa seperti rasa sakit dan sebagainya.

.

Alhamdulillah!!Sekarang ni saya masih konsisten mengamalkan Ostematrix dan juga ESP sahaja. Saya perlu mengambil bekalan kalsium secukupnya untuk pastikan tulang saya betul-betul kuat.

.

Syukur Alhamdulillah. Terima Kasih.




Masya Allah.. beliau telah membuat pilihan yang betul untuk berusaha mencari jalan penyelesaian. Bukan duduk diam tunggu dan lihat je

Set vitamin untuk tulang patah agar cepat sembuh ni berfungsi sebagai pelengkap nutrisi tubuh yang sangat diperlukan untuk proses penyembuhan tulang, daging dan kulit. Jika nutrisi yang diperlukan mencukupi, tubuh dapat membaiki & mengganti sel-sel yang sudah rosak. Jika nutrisi tidak mencukupi, maka proses penyembuhan akan mengambil masa yang lebih lama. 

Bagi yang terpaksa menjalani pembedahan, lebih teruk jika luka pembedahan dijangkiti kuman atau lambat sembuh ataupun mengidap penyakit lain seperti kencing manis.

Sebab tu untuk mereka yang mengalami insiden patah tulang, masuk besi, tulang retak ataupun pembedahan tulang, sangat disyorkan untuk mengamalkan set vitamin untuk tulang patah ni agar cepat sembuh.

Bagaimana nak dapatkan vitamin untuk tulang patah agar cepat sembuh ni?
Jemput hubungi jana ditalian berikut


Nasihat cara makan yang berkesan serta konsultasi akan diberi dengan setiap pembelian.



Sehari di Shaklee Wellness & Health Fair cawangan Kota Bharu

Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu dan cuti sekolah. Korang pergi ke mana dah bawa anak-anak? Maklum lah cuti sekolah ni... Jana sekeluarg belum ke mana-mana lagi, baru siap basuh baju & kasut sekolah anak-anak. Jemputan kenduri pun banyak ni..

Semalam sempat pergi ke Shaklee Wellness & Health Fair yang berlangsung kat cawangan Shaklee Kota Bharu. Seronok dapat jumpa ramai kawan-kawan baru, dapat jumpa master.. paling best dapat cek kesihatan diri sendiri. Dapat cek tekanan darah, bmi & yang paling utama dapat tahu berapa body age kita.

Korang tau apa tu 'Body Age' ?

Body age adalah kiraan umur secara biologi tubuh kita mengikut tahap kesihatan dan kecergasan kita. Body age seseorang boleh jadi jauh lebih berusia atau muda berbanding umur sebenar dalam kad pengenalan. Contoh, kata kan umur kita ikut ic baru 30, tapi jika kesihatan tak dijaga dengan baik, kecergasan & metabolisme rendah maka kemungkinan besar body age kita dah cecah 58 tahun !

Ini lah yang kita panggil, penuaan awal....tua sebelum usia. Tak heran lah kalu selalu sakit-sakit sendi, period tak teratur, rambut beruban, berat badan sukar dikawal, lemah tenaga batin walaupun umur muda lagi. Ketahui 9 petua melambatkan penuaan

Nak tau body age korang? Jemput lah ke Shaklee Wellness & Health Fair di cawangan-cawangan yang berhampiran ye.

pengedar shaklee
2 orang pakar nutrisi shaklee akan bantu explain tentang body age kita, cara pemakanan, senaman yang sesuai, cek tekanan darah, komposisi lemak dalam badan dan macam2 lagi.


pengedar shaklee
Antara tetamu-tetamu yang hadir. Ada demo produk Nutriwhite juga ye (produk penjagaan kulit wajah)

pengedar shaklee
Pemeriksaan sedang dijalankan

pengedar shaklee
Geng-geng seperjuangan bersama Master Norita. Cuba cari yang mana satu jana ?

pengedar shaklee machang
Sambil buat pemeriksaan kesihatan, sempat juga order & daftar ahli baru


Bagi yang belum tau, Shaklee membuka peluang kepada semua warga Malaysia yang berusia 18 tahun ke atas yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan mendaftar sebagai ahli.

Bonus bulanan, bonus kereta, bonus conference dalam & luar negara disediakan. Bonus pulak dibayar pada setiap 15hb. Tengah-tengah bulan biasanya poket kering kan? Tapi dengan bonus Shaklee dapat la cover apa yang patut..

Sapa-sapa berminat jemput hubungi jana di talian berikut

pengedar shaklee machang

Kelebihan join team jana ialah dapat tunjuk ajar dari master-master yang cemerlang, dapat bimbingan dan sokongan dari pasukan dan paling best dapat belajar teknik-teknik marketing dalam medium yang sangat luas. Yang penting ada kemahuan dan usaha dari diri sendiri.

Buat pilihan yang betul hari ini !

Salam sayang, jana


10 Tabiat yang boleh merendahkan IQ anak-anak

Kita sebagai ibubapa, kadang-kadang tak sedar yang ada sesetengah perkara boleh memberi kesan terhadap perkembangan IQ dan EQ anak-anak. Bagi kita, nampak macam takde apa tapi si kecil yang sedang membesar setiap gangguan kecil boleh memberi impak yang besar.

Jom kenalpasti 10 tabiat yang boleh merendahkan IQ anak-anak

Tabiat #1



Tabiat #2



Tabiat #3



Tabiat #4



Tabiat #5



Tabiat #6



Tabiat #7



Tabiat #8



Tabiat #9



Tabiat #10


Mana-mana ibubapa mesti nak anak-anak membesar seperti juara kan? Bijak, cergas dan sihat. Sebab tu ibu bapa perlu berwaspada dengan setiap tindakan yang dilakukan.

Boleh dikatakan setiap anak-anak dilahirkan dengan tahap iq yang sama. Yang membezakannya ialah ketika dalam proses membesar iaitu asuhan oleh ibubapa. Yang bagus untuk kita tak semestinya baik untuk anak-anak, dan begitulah sebaliknya. Kita sebagai ibubapa, jika inginkan yang terbaik untuk anak-anak sila beri perhatian terhadap tabiat yang boleh merendahkan iq anak kita tu.....




Baca: Tip menangani ekzema pada anak-anak tanpa perlu guna steroid


Semoga kita sama-sama memperbaiki diri dan latih diri untuk buang tabiat-tabiat yang boleh merendahkan IQ anak-anak. Ingat, anak-anak adalah masa depan.. melaburlah dari sekarang.


Salam sayang, Jana



Testimoni Vivix untuk berhenti merokok

Assalamualaikum. 
Jika tuan sedang baca entri ni maknanya tuan sedang dalam usaha untuk berhenti merokok. 
Tahniah ! Tahniah ! Tahniah ! Tuan sedang berada dilandasan yang betul.

Dengar2 cerita hebat sangat Vivix ni sampaikan boleh bantu orang yang nak berhenti merokok hingga berjaya lupakan terus tabiat merokok. 100% bebas rokok untuk seumur hidup pulak tu.
Betul ke?

Ye, betul. Berikut adalah antara koleksi testimoni pengguna vivix untuk berhenti merokok yang telah berjaya.


berhenti merokok dengan vivix shaklee

testimoni vivix shaklee merokok

testimoni vivix shaklee

testimoni vivix merokok



Bagaimana Vivix berperanan dalam membantu hentikan tabiat merokok.

Resveratrol memang sangat terkenal dengan kepelbagaian fungsinya seperti detoks, bantu tangani masalah darah tinggi & strok, tangani penyakit jantung, memelihara awet muda dan banyak lagi. 

Bagi perokok, fungsi resveratrol ialah mengurangkan rasa ketagihan dengan menyingkirkan nikotin dari sel-sel organ tubuh. Bila tahap nikotin dalam tubuh menurun, tahap ketagihan juga menurun. 

Apabila seorang perokok hendak berhenti merokok, biasanya mereka akan mengalami 'withdrawal symptoms' dimana mereka akan rasa tertekan, mudah marah, hilang tumpuan, sembelit dan gelisah. Tetapi dengan Vivix, kesan 'withdrawal' tidak keterlaluan atau tiada langsung.

Vivix bukan sekadar resveratrol malah lebih hebat kerana turut diperkaya dengan polifenol dan tinggi antiokidan. Vivix diperbuat dari gabungan 4 tumbuhan semulajadi iaitu;
  1. Anggur muscadine
  2. Lobak ungu
  3. Elderberry
  4. Japanese Knotweed
Dalam masa yang sama, Vivix juga bantu: 
  • Meningkatkan penghasilan penjana tenaga sel iaitu mitokondria. Sel yang bertenaga adalah sel yang sihat. 
  • Mengurangkan penimbunan protin AGE yang menyebabkan penuaan awal dan penyakit orang tua (contoh: kencing manis, nyanyuk, strok)
  • Melindungi dan memperbaiki kerosakan DNA.
  • Mengaktifkan pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sel.

cara makan vivix


Vivix adalah makanan kesihatan terbaik yang  dibangunkan selepas penyelidikan selama bertahun-tahun oleh saintis Shaklee. Tuan tak perlu ragu-ragu akan keberkesanan dan keselamatannya untuk penggunaan jangka masa panjang.

Jom nikmati kehidupan yang jauh lebih baik tanpa rokok. Jauhi diri dan keluarga tersayang dari penyakit-penyakit kronik akibat rokok. Dapatkan Vivix hari ini dan berjaya berhenti merokok dengan bergaya !

Baca: Vivix bantu mencegah penyakit 3 serangkai

Harga sebotol Vivix 150ml ialah rm475.00
Daftar sebagai ahli Shaklee untuk nikmati harga penjimatan dan pulangan wang tunai. Jemput hubungi jana ditalian berikut. Konsultasi berkesan eksklusif untuk customer dan ahli yang berdaftar dengan jana.


pengedar shaklee


Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...