Tip memilih pencuci muka untuk kulit kusam dan berjeragat

Ramai dikalangan wanita Malaysia mengalami masalah kulit kusam dan berjeragat. Hinggakan ada yang terdesak lalu salah pilih pencuci muka yang akhirnya bukan sahaja masalah kulit kusam dan berjeragat tidak berkurang tapi dapat kesan sampingan yang buruk pula.



kulit kusam dan jeragat nurtriwhite shaklee


Memilih produk pencuci muka atau set penjagaan kulit muka bukan boleh pilih sebarangan je. Beberapa perkara harus dititikberatkan;

1. Ada merkuri/tidak. Produk ada merkuri ni biasanya pekat, likat. Bau perfume/wangi yg kuat sebab nak cover bau merkuri tu..

2. Ada paraben/tidak. Paraben adalah bahan pengawet untuk semua produk kosmetik, produk kecantikan & produk penjagaan diri.. selalunya ada dimaklumkan pada label botol..

3. Kandungan/bahan. Selalunya bahan kimia je kan.. try pilih yg bahan semulajadi je/organik.

4. Dijamin keberkesanannya dan keselematannya. Pakai pencuci muka tapi takde efek yang bagus buat apa kann? Alang-alang pakai pencuci muka, biarlah kulit bebas jerawat, flawless dan cerah berseri.

Kita selalu kata, "alah sikit je merkuri/paraben tu.. mana boleh bawa apa-apa efek"..
Memang la kita pakai secoet je utk 1 jenis tu. Tetapi dalam sehari berapa jenis kita pakai?  Shampoo? Sabun mandi? Toner? alat makeup?

Apa itu paraben

Mengapa perlu memilih set pencuci dan penjagaan muka Nutriwhite. bagi mengatasi kulit kusam dan berjeragat:

  • 100% bhn semulajadi
  • Tiada merkuri, tiada paraben. Tiada pewarna & pewangi tambahan
  • Dibangunkan khas untuk kulit org asia
  • Dijamin berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang
  • Pembangunan produk selama 3 tahun sebelum dipasarkan kepada pengguna
  • Mempunyai ujian yang menyeluruh
  • Gabungan ramuan 16 bahan semulajadi yang optimum
  • Vitamin C derivatif ialah ramuan selamat dan terbukti berupaya memberikan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder






nutriwhite shaklee untuk kulit kusam dan berjeragat



Well recommended.

Puan-puan jika nak bertukar jenama pencuci muka untuk kulit kusam dan berjeragat, jom pilih pencuci muka dari set Nutriwhite nih. Sekali beli boleh gunaan utk 6-8 bulan.

Order Set penjagaan kulit muka Nutriwhite dengan segera terus dari laman Shaklee, sila klik pada butang order berikut. GST 6% dan postage akan dikira. Pembayaran melalui kad debit/kad kredit.




Nutriwhite bekerja dengan 5 cara untuk mengatasi kulit kusam dan berjeragat:

1. Menghalang kerosakan dari sinaran matahari dan pencemaran alam sekitar dengan melindungi kulit secara aktif.

2. Menyekat pigmentasi baru dan membantut kemunculan tompok-tompok hitam

3. Mengurangkan pigmen gelap sedia ada dari dalam untuk mencegah kusam

4. Mencerahkan kulit dengan sekata

5. Memperbaharui sel-sel dengan menyingkirkaan sel-sel mati secara efektif sekaligus memberikan kulit yang lebih cerah dan berseri.


Koleksi testimoni pengguna yang memillih pencuci muka Nutriwhite


Jom dapatkan pencuci muka Nutriwhite hari ni dan atasi masalah kulit kusam dan berjeragat dengan berkesan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi talian berikut


kulit kusam dan berjeragat


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...