Saturday, 27 January 2018

# Awet Muda # Coq-Trol Plus

Nak tahu rahsia kulit glowing & awet muda?

Sudah tahu ke, manfaat menakjubkan Coq Trol Plus Shaklee terhadap kulit? Jika dah tau, biar lah ia menjadi rahsia kecantikan terbaik anda supaya dapat terus menyerlah dan terus berseri walaupun usia bertambah.

rahsia kulit licin, glowing dan awet muda usia 40-an


Tapi mengapa Coq Trol Plus? Ini kerana Coq Trol Plus membekalkan 100mg coq10 tulen yang menjadi kunci utama rahsia kulit licin, anjal dan glowing usia biarpun usia sudah mencecah 40-an.



Coq10 beri perlindungan optimum terhadap kecantikan kulit.

Coq10 bersifat tinggi antioksidan:

  1. Melindungi kulit dari mengalami penuaan pramatang akibat pancaran sinaran uv yang berlebihan dan menyebabkan keradangan.
  2. Meningkatkan perlindungan antioksida kulit dengan meneutralkan radikal bebas yang disebabkan sinaran uv serta pencemaran yang memusnahkan kolagen dan elastin kulit yang menjadi punca penuaan pramatang.
rahsia kulit licin, glowing dan awet muda umur 40-an



Coq10 menjadikan kulit kelihatan lebih muda.

Kemusnahan kolagen dan elastin menyebabkan kulit kendur dan berkedut. Coq10 mengurangkan penguraian kolagen kulit. Dengan itu sekaligus dapat mengurangkan kedutan dan garis-garis halus, menjadikan kulit licin, anjal, glowing dan awet muda.

rahsia kulit licin, glowing dan awet muda umur 40-an



Coq10 meremajakan kulit dan meningkatkan tenaga

Cara paling mudah untuk mengembalikan keremajaan kulit ialah dengan meningkatkan pengambilan coq10. Ia memelihara kulit dengan:
  • Menggalakkan pembaikpulihan sel
  • Meningkatkan pembentukan sel-sel yang sihat
  • Menyingkirkan toksin
  • Menghidupkan semula sel-sel baru dengan efektif

Lihat >> Coq Trol Plus Shaklee untuk badan cergas bertenaga


Walaupun tubuh kita dapat menghasilkan Coq10 secara semulajadi, namun bermula usia 20-an jumlahnya makin berkurangan. Pada usia 40-an jumlah coq10 dalam tubuh makin merosot. Sebab itu lah kulit menjadi kendur dan kedutan makin ketara.

rahsia kulit licin, glowing dan awet muda umur 40-an


Nak dapatkan 100mg coq10 setiap hari mudah aje. Ambil makanan berikut:

rahsia kulit licin, glowing dan awet muda umur 40-an


3kg daging merah sehari untuk 100mg coq10? Atau
100 cawan brokoli rebus? Mampu telan semua tu tiap-tiap hari?

Kan mudah kalu telan je sebiji Coq Trol Plus Shaklee ni. Terus cukup 100mg coq10 yang diperlukan.

Coq Trol Plus Shaklee bekalkan 100mg coq10 tulen, dilengkapi dengan polifenol, tocopherol dan minyak zaitun untuk kesan yang lebih optimum.

Lihat >> 11 makanan untuk kulit cantik, flawless dan glowing

Jom tampil dengan kulit yang licin, anjal dan glowing biarpun usia 40-an. Jika anda belum mencecah 40-an, bermula sekarang untuk pencegahan awal masalah penuaan pramatang. Jika sudah pun melepasi usia 40-an, anda masih ada peluang. Better late than never, right?

Tak perlu make up beria lagi dah.

Jom mulakan rejimen kulit glowing dan awet muda dengan Coq Trol Plus Shaklee hari ini.
Harga sebotol Coq Trol Plus Shaklee hanya RM157.67 (30biji)

Order segera secara online dengan Shaklee dengan klik pada butang order berikut.

 Order disini


================================
Atau hubungi:

Hazana Binti Hamzah (sid 908814)
Facebook : Jana Hazana
Instagram : Jana_Hazana

================================


rahsia kulit licin, glowing dan awet muda usia 40-an


Nak beli produk Shaklee & jimat sehingga 25%?
ATAU
Nak jana pendapatan sampingan?


Follow Instragram Jana_Hazana