ESP & VITAMIN C ATASI KULIT GELAP, KUSAM DAN BERMINYAK

Ramai betul orang duk cari kat google, camana nak dapatkan kulit yang cantik. Ye lah, sapa-sapa pun akan kelihatan lebih cantik dengan kulit yang cantik. Penting tu...So, meh sini nak kongsi manfaat ESP dan vitamin C dalam mengatasi masalah kulit gelap, kusam dan berminyak

Ini lah dia, umpama rawatan dari dalam, bila amalkan ni tak perlu make-up tebal-tebal lagi dah untuk cover cela..Yang best ia bukan untuk kulit je, tapi untuk kesihatan juga seperti tingkatkan sistem pertahanan tubuh dan tingkatkan tenaga.

shaklee untuk kulit cantik

ESP+Vitamin C Plus membekalkan protin dan antioksidan yang penting untuk kesihatan dan kecantikan. Fakta ni semua orang pun dah tau kan??

Suplemen-suplemen ni bantu atasi masalah kulit kering, gelap, kusam, kasar, berminyak, parut kehitaman dan turut boleh kecilkan liang pori..Bahagian tumit yang kasar pun dah tak kasar lagi..Parut-parut hitam pun cepat hilang. Wajah lebih berseri.
Lagi ia tingkatkan sistem pertahanan badan. Bagi yang selalu bersin-bersin pada waktu pagi hidung berair dan tersumbat, bagus amik suplemen ni. Ia boleh bantu atasi resdung dengan berkesan.
Paling penting ia juga bantu tingkatkan tenaga.

Complete. Selamat & berkesan. CLINICALLY PROVEN tau!
Sapa yang dah pernah cuba pasti puas hati.

Bagi yang malas nak makan banyak-banyak vitamin tu boleh amik ESP+Vitamin C Plus ni. ESP tahan untuk 1.5-2 bulan manakala Vitamin C Plus pulak tahan 6 bulan...berbaloi. Sangat sesuai untuk mereka yang bajet terhad. Boleh share suami & isteri..biar sama2 sihat sama2 tampil sihat dan menawan..

Harga pasaran ESP (850g) RM150 WM/ RM155 EM
Harga pasaran Vitamin C Plus (180biji) RM92.50 WM/ RM97.50 EM
Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee berserta konsultasi jom hubungi saya disini

ajen shaklee

COD area; Taman Melati, Shell/Petronas Highway Karak, Greenwood, Sri Gombak, Giant Batu Caves, UIA, Gombak Medan Idaman, Sentul

Penghantaran keseluruh Malaysia, Brunei dan Indonesia via POSLAJU & GDEX





3 comments:

  1. wah....shaklee terbaik
    yumida baru mencuba gla n alfalfa
    x sabar nk tgk perubahan nanti
    Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

    ReplyDelete
  2. Wah best nye hadiah.....tahniah semua :)
    Nanti2 ada rezeki kat sini kot...amin

    ReplyDelete

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...