Kebaikan Vivix untuk cegah penyakit kronik dan cegah penuaan awal

Ramai kawan-kawan facebook jana tanya; apa faedah atau kebaikan VIVIX ni? Dah diorang duk tengok tetiap hari jana duk cerita pasal Vivix. Profile pun pegang Vivix tuu.. nampak sangat jana ni penggemar Vivix.

So, apa kebaikan Vivix ni? Meh jana cerita sikit dari peringkat paling asas.

Dalam setiap sel tubuh badan kita ni ada mitokondria. Fungsi mitokondria ni adalah sebagai penjana tenaga dalam sel. Sel yang bertenaga dan sihat akan berfungsi secara optimum. 


kebaikan vivix


Semua dah tau kan? Sel adalah binaan asas organ-organ tubuh kita. Termasuk kulit, buah pinggang, otak, pankreas semua tu lah...

So tau la kan betapa pentingnya sel-sel yang cukup tenaga dan sihat tu? Kesannya kulit berseri-seri dan awet muda, organ-organ dapat berfungsi dengan tiptop, badan pun cergas, imun tiptop.. Proses penggantian sel2 mati dgn sel2 baru pun dpt berjalan dgn optimum.

Oleh itu jika nak sel-sel kita sihat dan bertenaga, kita harus pastikan bilangan mitokondria dalam sel-sel kita banyak.

Jadi camana nak tingkatkan mitondria tu? Kajian telah buktikan, resveratrol dapat tingkatkan mitokondria kita...

Mana nak cari resveratrol tu? Tak payah susah-susah, Vivix hado....


kebaikan vivix

Rajah atas ni menunjukkan mitokondria dalam sel-sel kita. Yang paling kiri, sebagai kawalan biasanya dimiliki oleh orang normal. Yang tengah tu yang ambil resveratrol dari pelbagai sumber. Yang paling kanan adalah mitokondria bagi pengguna Vivix.

Vivix lebih powerful berbanding produk resveratrol lain dipasaran sebab dalam vivix ada campuran resveratrol & polifenol yang menjadikan vivix lebih powerful.

Vivix berupaya hasilkan lebih banyak penghasilan mitokondria dlm sel-sel kita. Ada kajian saintifik & lengkap dengan landmarkstudy lagi

Sebab tu untuk segala jenis proses penyembuhan, termasuk mak baru bersalin, pesakit yang baru selesai kemo, patah tulang setelah operate masuk besi jana akan suggest Vivix. Banyak kebaikan yang Vivix boleh beri dengan izin Allah.

Mereka yang pentingkan kecantikan dan nak awet muda harus konsisten ambil Vivix. Termasuk mereka yang nak berhenti merokok.

kebaikan vivix


Harga sebotol Vivix rm475.00 termasuk postage.
Join ahli atau borong ketika promosi Vivix untuk lebih penjimatan dan nikmati pulangan tunai.

Jom dapatkan kebaikan Vivix hari ni dan nikmati kesihatan yang lebih baik bersama keluarga tersayang. Hadiahkan juga Vivix kepada insan tersayang.

Hubungi jana untuk order atau maklumat lanjut.

agen shaklee vivix


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...