KELEBIHAN DAFTAR AHLI SHAKLEE

Ramai sangat yang bertanya,

'apa kelebihan jadi ahli Shaklee walhal saya cuma nak pakai untuk diri sendiri?'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kalau anda nak tau kelebihan jadi ahli ialah;

1. Dapat beli dengan harga ahli.
2. Setiap pembelian dapat kumpul points. (Peluang dapat Bonus prestasi)
3. Tak perlu maintain points untuk kekalkan keahlian. Beli barang 6bulan sekali pun takpe..Keahlian adalah untuk seumur hidup..
4. Dapat menikmati harga promosi (setiap bulan akan ada promosi untuk 1 produk - yang ni memang untung)
5. Dapat join kelas nutrisi anjuran Shaklee..

Itu baru untuk pakai sendiri..
Kalau jadi pengedar? Jual kat kawan-kawan sendiri atau kawan-kawan mak kita? Lagi dapat

6. Kumpul points banyak-banyak (Lagi banyak points, lagi banyak bonus)
7. Berpeluang dapat bonus kepimpinan
8. Berpeluang dapat insentif tunai, kereta dan konvensyen..Yang konvensyen tu, kalau trip ke luar negara, layanan/hotel/makanan taraf 6 bintang tau..
9. Ada support group yang akan bimbing anda dan beri tunjuk ajar dari A-Z. Yang tak tau apa-apa tentang bisnes pun takkan ketinggalan.

Ini bukan janji manis ye, ini adalah reward untuk mereka-mereka yang telah berusaha bersungguh-sungguh. Setakat ni, majoriti yang berjaya ni adalah pada asalnya jadi ahli hanya untuk makan sendiri.....

Lagi. Dalam Shaklee ni takde istilah 'sapa masuk awal, dia kaya..sapa masuk lewat, dia kayap' no no no...Shaklee adalah Social Marketing Company..awak masuk 5 tahun lepas ke, baru masuk bulan lepas ke, masing-masing ada peluang untuk naik rank, bina empayar masing-masing dan berjaya. Kalau nak tau, ada yang baru masuk beberapa bulan tapi dah potong orang-orang yang lebih senior dari dia. Pendek kata, sapa usaha lebih, dia dapat lebih..takde istilah goyang kaki, duit masuk berdesup-desup..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wow..sangat best. So, macam mana nak daftar?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ada 2 pilihan;

Pilihan 1; 
Daftar di kaunter dengan yuran RM65. Pada ruang sponsorship sila letak no id saya iaitu 908814
atau
Daftar melalui online dengan yuran RM75 (RM10 Postage untuk bisnes kit)..saya akan bantu anda uruskan. Yang ni lebih senang. Jimat tenaga, jimat minyak, jimat masa..

Mana-mana cara pendaftaran pun anda akan dapat ID pada masa yang sama dan terus boleh buat pembelian dan boleh terus kumpul points..

Pilihan 2; 
Buat pembelian minimum RM660 dan anda layak dapat keahlian secara percuma. Bulan depan dapat rasa bonus dah.
Yang ini, sapa-sapa berminat nak buat bisnes tapi tak cukup/takde modal meh hubungi saya..Jangan tunggu-tunggu, tak perlu tangguh-tangguh ye..rugi masa~~

Haa..tu dia..Jika berminat nak tau lebih lanjut, jom lah contact saya..Boleh kita cerita-cerita

cara jadi ahli Shaklee


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...