Wednesday, 2 July 2014

# Keahlian / Membership # Percuma

DAFTAR AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Selain dari bayar yuran pendaftaran sebanyak RM65 (+RM10 pos) untuk seumur hidup, anda juga boleh daftar sebagai ahli Shaklee secara percuma terutamanya bagi yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan ataupun kongsi beli dengan ahli keluarga atau kawan-kawan sepejabat, ataupun memang ada keperluan yang tinggi terhadap produk-produk Shaklee..

shaklee free membership


Macamana?

Untuk dapat keahlian percuma anda perlu buat pembelian RM660 & keatas (Harga ahli) dalam satu resit. Contoh-contoh pembelian yang berharga RM660 ke atas antaranya adalah;Gambar ni contoh je..jika anda nak beli produk yang lain pun boleh asalkan jumlah pembelian RM660 dalam 1 resit.

Tambah lagi selain dari dapat daftar ahli secara percuma, anda juga akan dapat pulangan tunai (bonus) pada bulan berikutnya..So, samaada anda makan sendiri atau jual, bonus tetap masuk..
Keahlian adalah untuk seumur hidup..

Kelebihan jadi ahli selain dari dapat menikmati produk Shaklee dengan harga ahli, anda berpeluang menjana pendapatan sampingan, peluang mendapat 'Bonus Kereta' dan tiket-tiket percutian dalam dan luar negara termasuk peluang menjalankan Umrah secara Percuma..

Untuk maklumat lanjut tentang kelebihan menjadi ahli anda boleh baca entry-entry saya sebelum ini DISINI

Ingin daftar ahli Shaklee secara percuma?
Mempunyai pertanyaan?
Sila hubungi saya

shaklee free membership


No comments:

Post a Comment

Follow Instragram Jana_Hazana