10 koleksi resipi smoothie untuk kurus

Ada customer tanya jana, set kurus shaklee tu sampai ada 2 Cinch Shake. Sedap ke tak sedap Cinch tu? Kalu tak sedap jenuh la nak habiskan 2 tong Cinch. Kena amik tiap-tiap hari lak tu.. Takpe jana faham situasi awak. Jana pun macam tu jugak.. Ye lah, diet diet jugak tapi tak perlu la sampai tahap nak korbankan nikmat deria rasa kan?

Eh kalu ada yang tertanya-tanya camana set kurus shaklee tu, ni ha rupa dia.

set kurus shaklee

Jom tengok fungsi setiap vitamin dalam set kurus Shaklee:
  • Lecithin untuk rangsang tubuh memecah, membakar dan menyingkirkan lemak dengan efektif. Bukan tu je, Lecithin juga bagus untuk menguatkan ingatan juga ye. Sambil kuruskan badan, tahap kecerdasan otak jangan diabaikan.
  • Herblax untuk mencuci sisa-sisa toksin (detoks), mengatasi sembelit dan melawaskan pembuangan najis tersekat
  • Vitalea untuk memastikan keperluan nutrisi, vitamin, zat dan mineral yang diperlukan tubuh sentiasa mencukupi.
  • Cinch Shake protin yang diperkaya dengan leucine untuk membina otot, meningkatkan metabolisme dan membakar kalori.
Nampak kan ada 2 tong Cinch disarankan untuk meguruskan badan dengan jayanya? Jika awak risau akan bosan dengan rasa yang sama, jom tengok 10 koleksi resipi smoothie untuk kuruskan badan tanpa mengorbankan nikmat rasa yang dikurniakan Allah S.W.T:


menu diet untuk kurus
Mango Suprise



menu kurus sihat
Summer Strawberry Basil Smoothie



menu diet untuk kurus
Luxury Blueberry-banana smoothie



menu diet untuk kurus
Strawberry banana shake




menu diet untuk kurus
Scarlet watermelon-kiwi Smoothie



menu diet untuk kurus
Phytonutrient-rich smoothie



menu diet untuk kurus
Love JiHyo Chocoraspberriess Shake



menu diet untuk kurus
Mangosteen Energizer



menu diet untuk kurus
Strawberry kiwi smoothie



menu diet untuk kurus
Yummy licious smoothie

Itulah dia 10 koleksi resipi smoothie untuk kurus.  Sedapnya kalu nak tau kene try sendiri. Bagi jana, memang sedap,  mengenyangkan dan yang paling penting berkesan membantu dalam menguruskan badan! Sebab tu suka sangat smoothie ni. Eh jangan tak tau, selain ESP dan Cinch Shake, boleh juga guna Meal Shakes untuk buat resipi smoothie nie...

Bagi yang belum memiliki set kurus shaklee serta cinch ni, jangan tunggu tangguh lagi. Jom cecepat dapatkannya sekarang jugak. Order now!
Resipi dah ada, tunggu jana bagi panduan je lagi..pastu tambah dengan aktiviti mengeluarkan peluh inshaa Allah awak akan dapat kesannya.

Selamat mencoba!

Salam sayang, Jana

p/s: camana nak order? Jom hubungi jana 
017-3125484 (wassap)



No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...