Promosi Vivix 2016: Si kembar yang menjadi rebutan ramai

Sebenarnya dah agak lama promosi Vivix ni berlangsung. Selalunya jana upload poster kat facebook dan instagram tapi memandangkan ramai lagi rakyat Malaysia dan penduduk benua asia tenggara yang belum tau maka kali ni jana up kat entry pulak. Rugi tau kalu terlepas promosi Vivix ni...

promosi vivix 2016


Promosi Vivix dilangsungkan sempena Program Usahawan Muda (Youth Enterpreneur Shaklee program) yang bertujuan untuk membantu usahawan-usahawan shaklee supaya lebih berdaya maju.. Maklum la, demi menyambut seruan 2 kerja jadi bisnes Shaklee pun boleh dijadikan salah satu punca pendapatan sampingan atau utama terutamanya untuk orang-orang muda dan surirumah.

Tapi, yang lebih utama promosi Vivix diadakan khas untuk pengguna-pengguna tegar Vivix Shaklee dan mereka yang baru nak cuba Vivix.


Vivix dibangunkan oleh saintis-saintis Shaklee melalui kajian saintifik selama beberapa tahun. Vivix mengandungi 4 bahan utama iaitu; anggur muscadine, lobak ungu, elderberi dan knotweed jepun. Vivix terbukit secara klinikal memberikan kuasa resveratrol 10 kali ganda lebih hebat dari wain merah.

promosi vivix 2016

Seperti yang telah diketahui ramai, Vivix merupakan suplemen resveratrol yang sangat popular dikalangan :
  • Penghidap penyakit kronik sperti diabetes, kanser, darah tinggi dan sebagainya.
  • Perokok yang tekad nak berhenti merokok.
  • Mereka yang pentingkan kesihatan dan kecantikan.
  • Mereka yang ingin tampil awet muda
  • Golongan eksekutif dan artis-artis tempatan


Vivix Shaklee telah memberi peluang kedua kepada ramai pengguna-penggunanya yang pernah mengalami penyakit kronik yang terpaksa bergantung pada ubat dengan mengatasi penyakit yang dihidapi dari puncanya. Pesakit berpeluang untuk sembuh dan menikmati hidup dengan lebih sempurna bersama insan tersayang. Bukan kah kita telah diberitahu bahawa setiap penyakit ada penawarnya kecuali mati.

Vivix mempunyai peminatnya sendiri yang sanggup borong tiap-tiap bulan untuk kegunaan diri sendiri dan keluarga. Dengan adanya promosi Vivix, dapat membantu pengguna-pengguna Vivix untuk dapatkan Vivix sambil jimat duit.

Jom tengok kelebihan promosi Vivix Twin Pack:

promosi vivix 2016

  1. Harga runcit sebotol Vivix ialah RM475. Promosi vivix twin pack menawarkan diskaun 5%.
  2. Dapat daftar ahli secara percuma untuk seumur hidup
  3. Setiap pembelian Vivix twin pack, akan dapat 250puv yang boleh ditukar ke bentuk tunai (bonus bulanan)
  4. Percuma yuran pos
  5. Peluang menikmati faedah untuk ahli yang pihak Shaklee tawarkan iaitu wang tunai, percutian 5 bintang dalam & luar negara dan bonus kereta.

Sebab tu promosi Vivix jangan dilepaskan macam tu je. Vivix Shaklee berupaya membantu kita meningkatkan kesihatan ke tahap yang lebih baik disamping memberi nilai untuk wang kita. 

Jom dapatkan Vivix hari ini! Untuk order terus dari Shaklee, sila klik pada butang order berikut (pembayaran melalui kad kredit dan kad debit). TUNGGU !! jika nak jimat RM157 sila skrol ke bawah.
 Order Vivix pek Kembar Online


Baca: Testimoni Vivix untuk diabetes
Baca: Testimoni Vivix untuk berhenti merokok

Untuk order Vivix Shaklee twin pack dengan harga jimat sambil daftar ahli, jemput hubungi jana ditalian berikut. Pembelian akan disertakan dengan nasihat cara makan yang berkesan dan konsultasi secara percuma sepanjang penggunaan.

promosi vivix 2016


Penghantaran ke seluruh Malaysia, Indonesia dan Brunei melalui GDEX & Poslaju



No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...