Thursday, 3 March 2016

# Berhenti Merokok # Vivix

Berhenti merokok tanpa simptom withdrawal yang teruk

Assalamualaikum. 
Jika tuan sedang baca entri ni maknanya tuan sedang dalam usaha untuk berhenti merokok. 
Tahniah ! Tahniah ! Tahniah ! Tuan sedang berada dilandasan yang betul.

Dengar2 cerita hebat sangat Vivix ni sampaikan boleh bantu orang yang nak berhenti merokok hingga berjaya lupakan terus tabiat merokok. 100% bebas rokok untuk seumur hidup pulak tu.
Betul ke?

Ye, betul. Berikut adalah antara koleksi testimoni pengguna vivix untuk berhenti merokok yang telah berjaya.


berhenti merokok dengan vivix shaklee

testimoni vivix shaklee merokok

testimoni vivix shaklee

testimoni vivix merokokBagaimana Vivix berperanan dalam membantu hentikan tabiat merokok.

Resveratrol memang sangat terkenal dengan kepelbagaian fungsinya seperti detoks, bantu tangani masalah darah tinggi & strok, tangani penyakit jantung, memelihara awet muda dan banyak lagi. 

Bagi perokok, fungsi resveratrol ialah mengurangkan rasa ketagihan dengan menyingkirkan nikotin dari sel-sel organ tubuh. Bila tahap nikotin dalam tubuh menurun, tahap ketagihan juga menurun. 

Apabila seorang perokok hendak berhenti merokok, biasanya mereka akan mengalami 'withdrawal symptoms' dimana mereka akan rasa tertekan, mudah marah, hilang tumpuan, sembelit dan gelisah. Tetapi dengan Vivix, kesan 'withdrawal' tidak keterlaluan atau tiada langsung.

Vivix bukan sekadar resveratrol malah lebih hebat kerana turut diperkaya dengan polifenol dan tinggi antiokidan. Vivix diperbuat dari gabungan 4 tumbuhan semulajadi iaitu;
  1. Anggur muscadine
  2. Lobak ungu
  3. Elderberry
  4. Japanese Knotweed
Dalam masa yang sama, Vivix juga bantu: 
  • Meningkatkan penghasilan penjana tenaga sel iaitu mitokondria. Sel yang bertenaga adalah sel yang sihat. 
  • Mengurangkan penimbunan protin AGE yang menyebabkan penuaan awal dan penyakit orang tua (contoh: kencing manis, nyanyuk, strok)
  • Melindungi dan memperbaiki kerosakan DNA.
  • Mengaktifkan pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sel.

cara makan vivix


Vivix adalah makanan kesihatan terbaik yang  dibangunkan selepas penyelidikan selama bertahun-tahun oleh saintis Shaklee. Tuan tak perlu ragu-ragu akan keberkesanan dan keselamatannya untuk penggunaan jangka masa panjang.

Jom nikmati kehidupan yang jauh lebih baik tanpa rokok. Jauhi diri dan keluarga tersayang dari penyakit-penyakit kronik akibat rokok. Dapatkan Vivix hari ini dan berjaya berhenti merokok dengan bergaya !

Baca: Vivix bantu mencegah penyakit 3 serangkai

Harga sebotol Vivix 150ml ialah rm475.00
Daftar sebagai ahli Shaklee untuk nikmati harga penjimatan dan pulangan wang tunai. Jemput hubungi jana ditalian berikut. Konsultasi berkesan eksklusif untuk customer dan ahli yang berdaftar dengan jana.


pengedar shaklee


No comments:

Post a Comment

Follow Instragram Jana_Hazana