Kenapa saya pilih buat bisnes Shaklee

Demi keluarga & impian 

Jana pilih bisnes ni sebab ada beberapa kriteria yang sesuai dengan keperluan gaya hidup jana dan keluarga;

1. Bisnes yg tak mewajibkan kita keluar rumah unless pergi cod vitamin/kelas nutrisi. Update 'kedai', amik order pelanggan, pos order pelanggan, kelas marketing semua via online. So urusan rumahtangga, urusan anak-anak semua depan mata.

2. Bisnes yang tak memerlukan modal besar (tak sampai rm70 pun masa tu). Pastu modal berceloteh kat facebook/blog. Untung? Bisa.... Apa yang penting? Konsisten.

3. Tak payah pikir pasal stok, pasal kkm, pasal harga, pasal status halal, pasal untung, pasal bonus. Semua pihak syarikat dah tolong pikir, tolong buatkan dan tolong selesaikan. Kita cuma fokus untuk jual je.

4. Barang baik. Ada ujian klinikal, ada landmark study, dibangunkan berdasarkan sains, boleh contact nutritionist directly jika ada isu, dijamin berkesan, dijamin selamat & jaminan halal. Kesan yang dapat 200% beyond expectations. Syarat, dapatkan konsultasi yang betul dari pengedar yang terlatih. 

5. Jana pengguna, jana tau ia sangat bagus, so jana jual. Pasaran yang sangat luas. Golongan mak cantik, golongan mak hamil/berpantang/menyusu, golongan pelajar, warga emas dan banyak lagi. Ada pulok group support yang teguh,  sangat very positif. I loike 😍

Jika awak tengah survey2 produk suplemen semulajadi atau tengah survey bisnes part time, jom hubungi jana. 

Jom berbisnes shaklee!

#liveamazing
#shakleeeffect
#landmarkstudy
#tsunamishaklee
#greatsid

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

Segala testimoni yang dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh atau menganalisa apa jua penyakit/masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...