Tuesday, 3 September 2013

# COQHealth Plus # Jantung

KEBAIKAN COQHEALTH SHAKLEE UNTUK KESIHATAN MENYELURUH

Shaklee COQHealth Plus merupakan vitamin Shaklee yang mengandungi Coenzyme Q10 yang sangat penting untuk kesihatan tubuh manusia. COQHealth Plus turut mengandungi Vitamin E dan ekstrak teh hijau.


kebaikan coq10


>> Pada tahun 1961, kajian telah menemui kadar Coq10 yang rendah dalam tubuh pesakit kanser paru-paru, payudara, prostat, pankreas, kolon, buah pinggang dan leher. 

CoqHealth Plus merupakan antioksidan yang tinggi kerana formulanya ditambah vitamin E dan ekstrak teh hijau. Ia menghalang radikal-radikan bebas dari merosakkan dan memusnahkan sel-sel dan daya imunisasi tubuh.

>> Coq10 turut bermanfaat dalam mencegah penyakit jantung, parkinson, tekanan darah tinggi, menstabilkan kolesterol bagi penghidap diabetes.

>>Turut membantu meningkatkan tahap kesuburan dengan meningkatkan kuantiti, kualiti dan pergerakan sperma bagi lelaki dan meningkatkan kualiti ovum bagi wanita.

>>Ada lagi, Coq10 juga bagus untuk meningkatkan tenaga sekaligus mengelakkan keletihan. Kajian menunjukkan pengambilan coq10 setiap hari boleh mengurangkan simptom keletihan sehingga 90%. CoQ10 ditemui dalam setiap sel tubuh badan manusia dan amat diperlukan untuk menghasilkan tenaga terutamanya di bahagian jantung, iatu otot yang bekerja paling kuat dalam tubuh kita dan organ-organ lain yang memerlukan banyak tenaga seperti ginjal dan hati.

Wow, ini sudah bagus..mana nak dapat jenis yang All-in-one macam CoqHealth Plus ni???? 

Buat lelaki pertengahan umur yang merokok, sedang berusaha mendapat/menambah zuriat, sering keletihan dan amat pentingkan kesihatan, bertindak sekarang! Harga COQHealth Plus (30 biji) RM124. Hubungi saya untuk mendapatkannya hari ini.

kebaikan coqhealth shaklee

1 comment:

Follow Instragram Jana_Hazana