Saturday, 2 June 2018

# Collagen Powder # Jeragat

Promosi Shaklee Collagen Powder sempena Aidilfitri 2018

Dah masuk 17 hari Ramadhan berlalu. Tinggal  lagi tak sampai 2 minggu kita nak beraya kan? Apa persiapan yang dah siap? Baju raya dah ready? biskut raya? kulit muka dah ok?

Sempena hari raya aidilfitri yang bakal menjelma ni, Shaklee adakan promosi kaw-kaw punya. Salah satunya adalah promosi Shaklee Collagen Powder. Macam tahu je kan, time raya ramai yang nak tampil awet muda cantik berseri. 

Ye lah, takkan nak baju je cantik, kulit pun mesti la cantik jugak. Baru lah tak perlu nak cover dengan make up je sepanjang masa. Tak sempat kulit tu nak bernafas.


produk kolagen terbaik di malaysia

 Promosi Shaklee Collagen Powder ni ada 2 pilihan;
  • Beli 2 kotak dapat diskaun 5%
ATAU
  • Beli 6 kotak dapat PERCUMA 1 kotak (buy 6 Free 1) serta PERCUMA keahlian.

Keistimewaan Shaklee Collagen Powder berbanding produk kolagen lain dipasaran ialah ia sangat rendah dalam berat molekular, iaitu hanya sekitar 1,000 dalton. Ini membolehkan ia diserap dengan mudah dan bantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis berbeza.

Shaklee Collagen Powder turut dilengkapi dengan 7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia Japonica, ekstrak kekerang, kolagen dari sumber marin (ikan merah), Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B untuk mempertingkatkan keberkesanan.

No wonder kesan pengambilan Shaklee Collagen Powder boleh dilihat dan dirasai seawal 3 sachet pertama!


Dah try baru boleh tau.


Kelebihan serta kebaikan Shaklee Collagen Powder ialah:
  • Memudarkan parut, jeragat
  • Mengecilkan liang pori
  • Melicinkan, melembapkan dan melembutkan kulit
  • Melebatkan dan menguatkan rambut
  • Menguatkan gigi, tulang, kuku dan otot
  • Mencerahkan dan menganjalkan kulit
  • Mengatasi masalah sakit sendi dan sakit-sakit badan
  • Mengatasi lingkaran gelap bawah mata (dark eyes) dan mata sembap (eye bag)


Semakin kita berusia, tubuh kita semakin kurang menghasilkan kolagen mengakibatkan banyak kedutan serta garis-garis halus, kulit kering dan kusam berjeragat serta kendur.

Umur bukan faktor utama yang menyebabkan tubuh kekurangan kolagen. Kerosakan kolagen boleh terjadi akibat faktor luaran seperti pancaran sinaran matahari, radikal bebas, rokok, stress dan banyak lagi.



kolagen shaklee
Testimoni diri sendiri. Tak sempat habis 15 sachet Collagen Powder kulit dah nampak mulus.
Badan juga rasa ringan, sendi-sendi rasa licin.

produk kolagen terbaik di malaysia
Testimoni sendiri juga. Ketara sangat part liang pori yang seakan-akan tertutup terus berbanding sebelum
amalkan Collagen Powder.



Oleh itu, jika anda juga ingin tampil dengan lebih berkeyakinan jangan lepaskan peluang promosi Shaklee Collagen Powder ini, minuman kolagen terbaik di Malaysia.



Jana beri konsultasi terbaik untuk setiap pelanggan yang beli Shaklee Collagen Powder dengan jana. Jana sendiri ambil dan ada pengalaman selama hampir 4 tahun dengan Shaklee Collagen Powder. Kesannya memang terbaik dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Jana gerenti, anda pasti puas hati.

Maklumat tambahan; orang lelaki pun boleh amalkan Shaklee Collagen Powder. Selain untuk cantikkan kulit, ia sangat bagus untuk rambut, otot dan tulang.



Pertanyaan/order

===========================
Hubungi

Hazana Binti Hamzah (sid 908814)
Facebook : Jana Hazana
Instagram : Jana_Hazana

===========================







Follow Instragram Jana_Hazana