Monday, 25 August 2014

# Bekalan Air Bersih # Penapis Air Get Clean

GET CLEAN WATER PITCHER: PENAPIS AIR MODEN UNTUK AIR MINUMAN BERSIH SEPANJANG MASA

Sapa suka pergi melancong pastu tinggal di hotel atau homestay?
Atau mereka yang suka aktiviti luar seperti berkelah dan berkhemah?
Biasanya nak dapatkan air minum camana? Yang ada anak kecil mesti nak buat susu dengan air suam..Selalunya anda akan beli air mineral kan, ada juga yang tadah air paip pastu masak..Yang beli air mineral tu ok lagi, cuma nak kena keluarkan ongkosnya..tapi bagi yang tadah air paip tu, adakah anda pasti sejauh mana tahap kebersihan air tersebut?

Selain dari cara diatas, anda ada pilihan lain untuk mendapatkan air minum yang terjamin lebih bersih & selamat untuk seisi keluarga iaitu dengan memilih Get Clean Water Pitcher. Dengan get clean water pitcher ni, anda boleh dapatkan air yang lebih bersih dan sihat! Ia berupaya mengasingkan 99% pencemaran dan bahan kimia yang terdapat dalam air termasuk klorin, merkuri, plumbum dan banyak lagi.


get clean water pitcher


Kelebihan Get Clean Water Pitcher yang canggih ini;

 • Ia merupakan penapis air yang pertama guna blok karbon yang diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.. Sila berhati-hati, terdapat pengeluar penapis air lain menggunakan penapis yang diperbuat dari bahan sintetik ataupun tulang!

get clean water pitcher


 • Ia merupakan jug pertama yang mempunyai meter untuk mengukur kapasiti air yang telah ditapis secara automatik akan memberi isyarat apabila tiba waktu untuk menukar penapis baru.
get clean water pitcher

 • Bahan binaan jug adalah daripada plastik bebas BPA
 • Air yang ditapis boleh terus diminum.
 • Untuk setiap blok karbon (penapis) boleh menapis air sehingga 80 gelen (303Liter) air. (Bersamaan dengan 33 botol air mineral 9 L)
 • Tak perlu guna elektrik mahupun bateri
 • Terjamin bersih, selamat & mesra alam
get clean water pitcher

 • Diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

testimonial get clean water pitcher


Get Clean Water Pitcher adalah pilihan paling bijak untuk mendapatkan air minuman yang bersih dan sihat disamping menjimatkan kos. 

Jom mulakan pengalaman indah anda bersama Get Clean Water Pitcher dengan pek permulaan yang berharga RM460.00 (WM) / RM483.00 (EM) yang mengandungi;
1 Unit Jug (pitcher)
1 Unit housing kit
4 Unit filter

Untuk order atau pertanyaan sila hubungi saya disini

get clean water pitcher
1 comment:

 1. get clean water ianya mesra alam dan jimat wang...

  jemput berblogwalking ke link sy
  http://bit.ly/1uu2CVm

  ReplyDelete

Follow Instragram Jana_Hazana