Tuesday, 6 March 2018

# Collagen Powder # ESP

Cara hilangkan parut jerawat berlubang di muka dengan mudah, cepat, berkesan

Jerawat dah hilang tak semestinya melegakan hati. Sebab selalunya jerawat akan meninggalkan parut. Ada yang parut hitam dan ada parut berlubang. Paling ditakuti parut jerawat berlubang sebab memang sangat mengganggu penampilan seseorang tak kira lelaki mahupun wanita.

Perut jerawat berlubang sukar hilang dan mengambil masa yang sangat lama untuk hilang. Bagi wanita, selalunya mereka tutup dengan kosmetik tebal, tapi masih boleh dilihat dengan jelas. 

Parut jerawat berlubang sebabkan solekan sukar nak diratakan dengan baik dan mudah nampak bercapuk. Silap haribulan, kesan pemakaian kosmetik pula jadi penyebab jerawat makin meradang.

hilangkan parut jerawat berlubang dengan cepat dan mudah
Macam-macam cara dah nak hilangkan parut jerawat berlubang tapi kesan tak seberapa. Frust kan? 

Jana tau cara nak hilangkan parut jerawat berlubang. Ia mudah, cepat berkesan dan selamat. Anda tak perlu merisikokan kesihatan untuk tampil cantik. Tak perlu menghadapi sebarang kesakitan juga.

Cara hilangkan parut jerawat berlubang dengan mudah, cepat dan berkesan ialah penjagaan secara dalaman dan luaran. Salah satu saja memang tak cukup.1. Ambil Vivix. Mengapa?

(a) Sel-sel pada parut jerawat berlubang adalah sel-sel yang rosak tetapi amat lemah dan tidak mampu untuk bertukarganti dengan baik dan efektif. Kita perlu pastikan sel-sel sihat dan bertenaga.

Vivix meningkatkan penghasilan mitokondria dalam sel-sel lalu meningkatkan tenaga sel. Sel-sel yang sihat dan bertenaga berupaya mengatasi keradangan dan membaikpulih dengan sendiri lebih cepat dan efektif.

shaklee untuk parut jerawat berlubang


(b) Vivix membekalkan antioksidan yang tinggi yang amat berkuasa untuk melawan serangan radikal bebas yang melemahkan, mengganggu fungsi dan merosakkan sel-sel kulit.

(c) Vivix bersifat antiradang, antiviral dan antimikrobial yang meredakan keradangan kulit, cegah jangkitan kuman serta bakteria dan menguatkan sistem pertahanan tubuh.
2. Ambil Collagen Powder dan Vita C. Mengapa?

Kolagen sangat penting untuk kukuhkan struktur kulit dan pastikan kulit cantik yang licin rata. Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kurang elastisiti dan kendur. Struktur kulit yang kendur menyebabkan parut jerawat berlubang nampak lebih dalam dan ketara.

kolagen untuk parut jerawat berlubang


Collagen Powder meningkatkan paras kolagen dan elastin tubuh. Vita C merangsang penghasilan kolagen semulajadi tubuh.

Kolagen yang mencukupi akan bantu parut cepat hilang menghasilkan kulit yang licin, tegang dan anjal.3. Juga mesti ambil  ESP. Mengapa?

hilangkan parut jerawat


Protin sangat diperlukan ketika dalam proses pembinaan blok-blok sel seluruh badan termasuk sel kulit. Untuk sembuhkan parut jerawat berlubang dengan cepat, sel-sel baru perlu dibaiki dan dibina secara agresif, jadi protin sangat diperlukan.

Protin ESP adalah dari protin berkualiti tinggi dari sumber tumbuhan yang lebih mudah dihadam berbanding protin dari sumber haiwan.4. Guna skincare Shaklee Youth

skincare untuk hilangkan parut jerawat berlubang


Skincare Shaklee Youth mengandungi bahan aktif dan tulen yang menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan sel secara kritikal.

100% terbukti secara klinikal berkesan dalam pembaharuan sel sebanyak 10x lebih cepat.

Shaklee Youth 100% berasaskan tumbuhan, tiada paraben dan SLS serta 1,500 bahan kimia terlarang lain.Testimoni hilangkan parut jerawat berlubang.

testimoni produk untuk hilangkan parut jerawat berlubang


testimoni shaklee youth

testimoni shaklee youth untuk parut jerawat

testimoni shaklee youth skincareJana percaya, ramai yang ingin hilangkan parut jerawat berlubang dengan mudah, cepat dan berkesan. Penat dah cuba macam-macam tapi tak berkesan sebab belum tahu dan belum cuba produk shaklee untuk hilangkan parut jerawat berlubang ni.

Sekarang dah tahu. Tak perlu ragu-ragu sebab produk-produk Shaklee ni dibangunkan melalui kajian saintifik dan diuji secara klinikal untuk menguji tahap keselamatan dan keberkesanan.

Jika anda betul-betul dah jemu dengan parut jerawat berlubang yang tak hilang-hilang, dan serius inginkan perubahan drastik, klik butang order di bawah.
Jana beri nasihat cara makan vitamin dan konsultasi terbaik supaya anda dapat kesan yang optimum dan berbaloi dengan pembelian produk shaklee untuk hilangkan parut jerawat berlubang ni.
Pertanyaan/order

===========================
Hubungi

Hazana Binti Hamzah (sid 908814)
Facebook : Jana Hazana
Instagram : Jana_Hazana

===========================

Follow Instragram Jana_Hazana