Tuesday, 30 January 2018

# ESP # Jerawat

Kecutkan jerawat & hilangkan parut bagi remaja/student : 100% selamat

Tengah cari vitamin untuk hilangkan jerawat dan parut yang sesuai untuk remaja/student? Produk jerawat yang dijamin berkesan dan selamat?

Usia remaja memang tak boleh lari dari masalah jerawat, parut jerawat hitam, kulit berminyak, blackheads (bintik-bintik hitam pada hidung) dan ekzema.

Bagi yang aktif bersukan, kulit sunburn akibat sering berjemur dibawah matahari terik. Hitam legam.


produk untuk hilangkan jerawat dan parut jerawatAntara punca utama jerawat, kulit berminyak, blackheads tu adalah kesan dari perubahan hormon yang agak agresif, stress, tabiat pemakanan, alergi, pengetahuan tentang penjagaan diri dan faktor kebersihan.Nak hilangkan jerawat dan parut dengan pantas bagi remaja ni mudah je

1. Tubuh mesti cukup antioksidan. Antioksidan melawan serangan radikal bebas yang jadi punca keradangan kulit iaitu jerawat.

2. Tubuh mesti cukup protin. Protin diperlukan untuk baiki dan bina tisu-tisu kulit. Protin juga penting untuk otot, tulang, rambut, enzim dan fungsi hormon.Set vitamin untuk hilangkan masalah jerawat terbaik untuk kulit remaja adalah vita c plus dan ESP

produk untuk hilangkan parut


ESP diperbuat dari soya non-gmo yang membekalkan protin berkualiti tinggi. Lebih mudah dihadam oleh perut berbanding protin dari sumber haiwan, daya penyerapan yang tinggi. Rendah Index Glisemic.


hilangkan jerawat dan parut jerawat dengan berkesan


Vita-C lengkap dengan bioflanovoid yang berfungsi tingkat penyerapan vitamin c dalam tubuh. Vitamin c rangsang penghasilan kolagen semulajadi tubuh untuk kulit yang sihat dan cantik.

Antara kehebatan gabungan ESP dan Vita-C ialah ia berkesan
  • Kawal kulit berminyak 
  • Kecilkan liang pori halang kotoran dari berkumpul pada liang pori
  • Atasi alergi dan ekzema
  • Kuatkan sistem pertahanan tubuh
  • Kulit jadi glowing dan tampak cerah
  • 100% semulajadi


Testimoni

hilangkan jerawat dan parut jerawat

hilangkan jerawat dan parut jerawat

hilangkan jerawat dan parut jerawat
Kulit kita bukan macam body kereta. Bila berkarat boleh di polish dan cat semula secara luaran.

Tapi kulit kita apabila mengalami masalah mesti dirawat dari dalam. Kena baiki masalah dalaman dulu. Bimbang jika dibiarkan, masalah berlarutan dan parut kekal.


Jangan biarkan jerawat dan parut jerawat yang hitam dan blackheads mengganggu keyakinan adik-adik remaja untuk tampil berani dan bersemangat. Jaga kesihatan kulit supaya dapat kembalikan keyakinan diri untuk serlahkan bakat dan keistimewaan bagi capai cita-cita yang tinggi menggunung itu.

Lihat >> Vitamin untuk otak bijak dan tingkat daya kekuatan memori


Pertanyaan / Order
==============================
Hubungi

Hazana Binti Hamzah (sid 908814)
Facebook : Jana Hazana
Instagram : Jana_Hazana

===============================No comments:

Post a Comment

Follow Instragram Jana_Hazana