Friday, 13 April 2018

# Bisnes Shaklee

Bisnes dropship : 5 ciri-ciri syarikat bagus supaya dapat untung berganda dan bertahan lama

Sekarang ni kos keperluan hidup makin tinggi, tak boleh berharap sepenuhnya pada gaji bulanan. Dari itu ramai dah mula keluar dari zon selesa untuk cari side income. Dengan adanya side income sekurang-kurangnya boleh la buat cover mana patut. Tambah-tambah musim tamat cuti persekolahan dan musim perayaan. Time ni duit banyak nak pakai kan?


bisnes dropship jana side income



Tapi nak buat bisnes side income pun bukan senang. Masa dan tenaga banyak diperlukan. Risiko tetap ada. Mesti pandai balance antara kerja hakiki, tanggungjawab pada keluarga serta bisnes side income.


Ada banyak cara, ada banyak jenis side income kita boleh buat. Ada yang boleh dibuat dari rumah, ada kena keluar rumah, ada dibuat sendiri, ada buat dengan syarikat. Selalunya side income paling menjadi pilihan ramai ialah buat bisnes dropship. Sebab bisnes dropship hanya perlukan modal kecil, risiko nak rugi tu hampir tiada, masa fleksibel. Hampir semua orang boleh buat bisnes dropship ni.



Tak kisah lah macam mana cara kita pun asalkan hasil dari side income kita buat tu halal lagi suci. Jangan sampai lari dari tujuan asal kita buat side income. Betul tak?



bisnes dropship




Jika anda tengah cari idea, atau tengah survey nak buat side income melalui bisnes dropship, sebelum start nak melabur wang, masa dan tenaga tolong konsider ciri-ciri syarikat yang terlibat. Ini supaya bisnes dropship kita buat ni bertahan lama, ada jaminan pulangan setimpal dengan wang, tenaga dan masa kita.


Taknak lah nanti tiba-tiba syarikat lingkup ke, pengurusan larikan duit ke, rupa-rupanya scam ke. Mintak jauh. Sebab tu kena survey, study dan selidik dulu betul-betul bisnes dropship yang bakal kita buat ni


Baru ni jana join kelas #projekbuatduit oleh Master Tuan Haji Roslan. Beliau dah hampir 30 tahun dalam bidang 'bisnes dropship' hingga dah jadi jutawan. Tahap otai. Apa rahsia yang bukan lagi rahsia hingga beliau boleh bertahan dengan lama dan berjaya walaupun dengan hanya bisnes dropship?


Ini ialah apa yang telah dikongsikan oleh beliau.



Ciri-ciri syarikat yang bagus untuk bisnes dropship sebagai penjana side income.

1. Syarikat yang kukuh

Syarikat yang kukuh mampu bayar bonus dan insentif kepada ahli tanpa gagal walaupun zaman ekonomi meleset. Pengurusan mesti jujur, kuat dan kukuh.

2. Produk repeatable, berkualiti dan selamat

Produk yang dijual mesti repeatable, berkualiti dan selamat juga sentiasa ramai orang nak beli tak kira musim. Orang memang suka dan sebut.

3. Pelan mudah diajar dan buat

Pelan mudah, tulus, jujur supaya ahli mudah faham dan mudah capai. Logik. Pengurusan dan ahli boleh berbincang untuk penambahbaikan.

4. Ada sistem mudah tiru

Sistem mudah tiru, duplicate supaya lebih ramai ahli boleh berjaya. Setiap ahli ada peluang yang sama.


5. Ada mentor & team

Mentor yang melatih protege untuk menjadi mentor dengan istilah lain "Teach to teach".


"Bisnes dropship je pun.. takkan la sampai nak pilih-pilih camtu sekali? Asal masuk duit cukup lah. Lagipun saja nak suka-suka"

Bisnes dropship pun sejenis bisnes ye. Kita nak bisnes yang boleh kekal beri kita income hingga boleh diwariskan ke anak cucu.



Jana sendiri buat bisnes dropship sebagai cara untuk dapatkan side income. Bisnes dropship jana buat ni sama dengan bisnes dropship yang Tuan Master Haji Roslan tu buat.

Bisnes dropship ini modal tak sampai rm80. Tapi peluang pendapatan tanpa limit. Tak perlu simpan stok sebab syarikat sediakan kemudahan penghantaran produk terus kepada customer. Paling bagus, sistem yang mudah difahami, sesiapa pun boleh buat, adil lagi saksama.

So, jana pergi mana pun, sakit nak beranak ke atau dalam pantang, bisnes dropship jana tetap jalan. Income tetap masuk. Nak tau lebih lanjut tentang bisnes dropship jana ni? Contact jana sekarang.

projek buat duit dengan bisnes shaklee
Program #projekbuatdui untuk latih pelapis baru dalam bisnes dropship 


Aktiviti terkini kami ialah #projekbuatduit bertujuan melatih protege-protege baru dalam menjana side income dengan bisnes dropship. Apa pun impian mahupun tujuan contohnya nak ubah ekonomi keluarga, nak langsai hutang-hutang lama, nak sponsor mak ayah pergi umrah atau apa saja, anda boleh bermula disini.


Baca sini : Kenapa ramai pilih Shaklee


Bisnes dropship jana buat ni ada sistem reward tersendiri iaitu 3C:

  1. Cash ~ ada 2 jenis iaitu cash untung runcit dan cash bonus yang dikira melalui kutipan point.
  2. Car bonus ~ cash juga tapi khas untuk kereta. Tapi nama je car bonus, katalah kita tak nak beli kereta tapi nak beli rumah guna duit ni. Boleh je.. dah duit kita kan...
  3. Convention ~ dalam negara dan luar negara serta pakej umrah. Convention ni paling disebut-sebut sebab ianya percutian 6 bintang. Boleh bawa suami/isteri, anak-anak mahupun mak ayah.


bisnes dropship untuk side income




Jika anda sedang pening dengan masalah kewangan keluarga anda. Bangkit lah untuk berniaga.
Jika anda sedang cari bisnes dropship yang paling best, berminat nak sertai kami. Jangan tangguh lagi. Contact jana sekarang.


Tak perlu risau sebab syarikat kami ni menepati semua 5 ciri-ciri syarikat bagus untuk bisnes dropship.

Pertanyaan/order

===========================
Hubungi

Hazana Binti Hamzah (sid 908814)
Facebook : Jana Hazana
Instagram : Jana_Hazana

===========================

Follow Instragram Jana_Hazana