Saturday, 22 November 2014

# Alfalfa Complex # Bau Badan

Hilangkan bau badan demi suami tercinta

Hilangkan bau badan adalah sangat penting terutamanya bagi kaum wanita. Mengapa? Percaya atau tidak bau badan boleh menjadi faktor kepada kebahagiaan atau punca keruntuhan sesebuah rumah tangga. Apa taknya bila badan berbau busuk sesiapa pun takkan berasa selesa untuk berada berhampiran kita termasuklah suami sendiri. Tiada gunanya berwajah cantik dan bersolek bagai tapi kalau badan berbau busuk. Ingatlah, jangan sampai isu bau badan menjadi punca suami menjauhkan diri. Suami duk jauh sikit takpe lagi, tapi jangan sampai badan berbau menjadi alasan untuk dia berlaku curang! Nauzubillah...

Wahai wanita yang berstatus isteri dan ibu, sayangilah diri sendiri. Sekiranya anda sedang mengalami masalah badan berbau, bertindaklah sekarang. Hilangkanlah bau badan demi suami tercinta..

hilangkan bau ketiak


Punca badan berbau

Selain dari faktor kebersihan punca badan berbau biasanya disebabkan oleh lambakan toksin dalam tubuh yang tidak dapat disingkirkan dengan sempurna. Toksin yang banyak dalam tubuh merupakan punca kepada masalah:

♢ Berat badan sukar turun
♢ Sistem pertahanan tubuh yang lemah
♢ Badan sentiasa lemah dan lesu
♢ Stress
♢ Sering pening/sakit kepala
♢ Kulit berjerawat
♢ Badan berbau busuk termasuk mulut dan peluh


Sekiranya anda sedang mengalami masalah-masalah seperti diatas, ketahuilah bahawa anda sedang mengalami masalah lambakan toksin. Cara untuk mengatasinya adalah dengan detoks.

Bagi wanita faktor masalah bau badan boleh menjadi lebih kompleks setelah mengandung dan melahirkan anak kerana perubahan hormon turut memainkan peranan. Masalah keputihan yang berbau pada alat sulit juga akan menyebabkan keadaan menjadi lebih kronik.

Jika anda sedang mencari cara untuk hilangkan bau badan dengan mudah saya syorkan anda mencuba vitamin Shaklee Alfalfa Complex dan Garlic Complex yang sangat berkesan untuk detoks iaitu meyingkirkan toksin yang menjadi punca badan berbau.


hilangkan bau ketiak


Mengapa Alfalfa Complex dan Garlic Complex

♧ Menyingkirkan toksin dengan berkesan. Melawaskan pembuangan, mencuci usus, mencuci darah, meneutralkan keasidan tubuh, menghilangkan bau badan.

♧ Alfalfa Complex menghilangkan masalah keputihan. Garlic Complex merupakan antibiotik semulajadi untuk mengatasi jangkitan bakteria yang menyebabkan keputihan berbau.

♧ Mengatasi bau ketiak dan kaki yang melampau

♧ Meningkatkan sistem pertahanan tubuh, mengatasi alahan/alergi


Jangan biarkan masalah bau badan anda menjadikan hubungan mesra antara suami isteri semakin pudar. Nanti bukan suami je yang menjauhkan diri, kawan-kawan pun segan nak berada dekat.  Anda boleh mengubahnya dan pilihan ada ditangan anda sendiri.

Harga untuk vitamin yang boleh bantu hilangkan bau badan ialah RM100.50 sahaja

Bagaimana nak dapatkan vitamin Alfalfa Complex dan Garlic Complex dan hilangkan bau badan yang busuk? Anda boleh order terus dari Shaklee dengan klik pada butang order berikutAtau anda boleh mendapatkannya dari saya. Saya adalah pengedar Shaklee yang sah dan terlatih. Hubungi saya ditalian berikut dan dapatkan konsultasi serta nasihat cara makan secara eksklusif

1 comment:

  1. Ada kawan sekerja dulu badan kurus je tapi bau nya..tudia!..hilang selera makan kita..heheh

    ReplyDelete

Follow Instragram Jana_Hazana